SSS | Super 6 boeken die ik op mijn verjaardagslijstje heb staan

img016

Foto: deze lieve kaart kreeg ik alvast voor mijn verjaardag.

Ik ben even offline geweest, maar de laatste loodjes zitten er eindelijk op. Nu het eindelijk vakantie is, is het tijd om boeken te lezen die niet bedoeld zijn voor een visiestuk of onderzoek – tenzij je graag wilt onderzoeken of er meer mensen Team Maxon of Team Aspen zijn. Voordat ik jullie binnenkort verblijd met een recensie van De Selectie serie, volgt hier eerst weer een Super Six Saturday. En aangezien ik morgen jarig ben is deze heel toepasselijk: welke super 6 boeken staan er op mijn verjaardagslijstje?

1. Ik kom altijd uit bij jou – Cecily von Ziegesar
Ondanks dat de serie allang voorbij is, is Gossip Girl nog altijd niet helemaal over voor mij. Ik mis namelijk alleen nog het allerlaatste boek, waarin de Upper East Siders als studenten terugkeren voor de kerstvakantie. Dit boek staat dus bovenaan mijn verlanglijstje.

2. Ik geef je de zon – Jandy Nelson
Wanneer Blossom Books zo blij is met een nieuw boek, word ik automatisch ook enthousiast. Ik ben echt heel benieuwd naar het verhaal van Jude en Noah, tot nu toe heb ik alleen nog maar goede reacties gehoord en recensies gezien met heel veel sterren.

3. Eleanor & Park – Rainbow Rowell
“Eleanor en Park zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit voor eeuwig duurt, maar moedig en wanhopig genoeg om het een kans te geven.” Do I have to say more? Dit is een van die boeken die ik ineens OVERAL langs zag komen, overal behalve in mijn boekenkast.

4. De moordopdracht – James Dashner
Ik heb vol spanning de Maze Runner trilogie gelezen. Ik was totaal niet tevreden met het einde en hoopte eigenlijk dat het vierde boek een vervolg zou zijn. Helaas is het een prequel, maar toch ben ik nog erg benieuwd naar de extra details rondom het latere verhaal en wie Thomas nou precies is.

5. De prinses – Kiera Cass
Toen ik serie van Kiera Cass uit had, zag ik op een dag ineens een vierde deel voorbijkomen op Instagram. Ik kan me echt niet meer herinneren wie de foto plaatste, maar wel dat diegene me vertelde dat er inderdaad een vervolg is na de trilogie! Ik heb de eerste drie boeken als ebooks gelezen, maar alleen al voor de mooie covers zou ik de vierde best gewoon aanschaffen.

6. The Vampire Diaries – L.J. Smith
“Wil je ze echt niet allemaal hebben?” vroeg mijn zus aan me toen we op het boekenfestijn in IJsselstein waren. Nee hoor, dat hoeft niet, echt niet. En toen bleek het ineens een fantastische serie te zijn en had ik het eerste boek zo uit! Levensles: altijd naar je zus luisteren. Ik heb inmiddels deel 3 & 4 al aangeschaft, maar er zijn er nog veel meer, die ik tijdens het volgende boekenfestijn in Utrecht waarschijnlijk wel mee ga nemen.

Of je nu morgen, volgende maand of volgend jaar pas weer jarig bent: wat staat er op jouw verlanglijstje?

4 thoughts on “SSS | Super 6 boeken die ik op mijn verjaardagslijstje heb staan

 1. Mijn to-read lijstje is echt veel te lang! Bij mij staat ‘Eleanor & Park’ er ook op. Toen ik met Dorien in Amsterdam was, twijfelde ik tussen die en ‘Attachments’. Heb eerst toch laatstgenoemde gekocht, hehe (A) Die is ook leuk! Ik lees ze wel in het Engels 🙂 De boeken van Stephanie Perkins staan ook op mijn lijstje!! (Zij heeft Anna & the french kiss geschreven.) Ik heb het verhaal over Anna al gelezen en wil nu ook nog ‘Isla & the happily ever after’ en ‘Lola & the boy next door’ lezen 😀

  Allemaal romantische verhalen op mijn lijstje zoals je ziet… oeps! Hihi. Al is mijn lijstje groter dan dit, dus… 😀

  Like

  • Romantische verhalen zijn altijd leuk! En Eleanor & Park kan je altijd nog later kopen. Wat goed dat je in het Engels leest, ik lees meestal in het Nederlands omdat dat sneller gaat, maar ik heb ook wel enkele Engelse boeken (zoals nu dus die van Lea Michele die jij me ooit liet zien!)

   Like

 2. Erg leuk lijstje! Haha, weet je echt nog wie tegen je heeft gezegd dat er een deel vier kwam? Ik weet het stiekem ook echt niet. Nee, grapje maar de foto kwam van de Instagram van OhMyBook. 🙂 De rest van de boeken klinken ook echt allemaal fantastisch.

  Like

  • Toch wel! Ik volg zoveel boekenblogs, dus ik wist wel dat het een boekenblog was op Instagram die je had gestuurd, maar ik wist totaal niet meer welke. En dan is het ook zo flauw als je de verkeerde noemt! Sorry voor mijn enorm late reactie, je reactie was wat verdwaald in mijn mails, maar dankjewel! Heb jij nog boeken die je heel graag wil lezen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s