Over mij

13582127_1111706745557869_252834015307335718_o

Foto: Claudia Verloop

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Edriënne.nl. Ik ben Edriënne, 26 jaar en ik woon al jaren in een klein maar gezellig dorpje, waar het altijd rustig genoeg is om lekker te lezen en met de honden – Happy en Boris, als ik je nog niet genoeg met ze heb gespamd op Instagram – te wandelen. Naast lezen hou ik ook van zelf schrijven en in 2013 werd mijn eigen dichtbundel uitgegeven. Meer Dan Dichtbij is een samenstelling van gedichten die ik schreef op 15-jarige leeftijd, en je bent altijd vrij me een berichtje te sturen als je benieuwd bent naar deze gedichten!

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek. Ik heb mij daarbij gespecialiseerd op het gebied van geschreven pers. Mijn interesses liggen uiteraard in alles wat er gebeurt in de boekenwereld. Zo doe ik niets liever dan lezen en schrijven over mijn favoriete boeken, series en films, maar speur ik ook als eindredacteur met veel liefde spelfouten op. Naast mijn liefde voor boeken ben ik dol op alles wat met entertainment te maken heeft. Ja, dat heeft waarschijnlijk een beetje met mijn liefde voor Taylor Swift te maken; vraag dus gerust om de laatste weetjes rondom haar of dat ene liedje dat je niet kunt vinden, want ik spoor alles voor je op. In 2018 behaalde ik ook een minor Nederlandse Gebarentaal in Utrecht; een ervaring die ik je absoluut aan kan raden. Ik volg dan ook graag persoonlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebarentaal, zoals de erkenning van de gebarentalen in verschillende landen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met het lezen van verschillende boekengenres, het bezoeken van events, het kijken van iets teveel films en series – natuurlijk nadat ik de boeken heb gelezen – en met het bijhouden van deze blog. Ook bouw ik langzaam ons huis vol als mijn persoonlijke bibliotheek, want van boeken kun je nooit genoeg hebben, toch?

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s