Book Haul: december 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De boeken van de maand december.

Sommige mensen worden blij van rijen schoenen, de geur van een leren jas of een verzameling bont gekleurde tassen. En ik? Ik word heel gelukkig van boeken. December was voor mij dus een gelukkige maand, want ik kocht en kreeg een aantal geweldige boeken.

Ik heb het mailtje nog bewaard in mijn inbox, als een soort trofee. Op 17 december kreeg ik plots een bericht van Hebban. Nu ben ik ingeschreven voor tig nieuwsbrieven, dus ik was eigenlijk heel random mijn mails aan het afgaan, tot ik ineens bij een mailtje kwam over een Veronica Roth boekenpakket en het een persoonlijke mail bleek te zijn. Ik had namelijk een Veronica Roth boekenpakket gewonnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Inwijding, het eerste deel van de Divergent serie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Veronica Roth signeerde alle boeken in het pakket, hoe gaaf!

“Gefeliciteerd: uit de vele, vele reacties die we kregen ben jij tot winnaar verkozen.” En zoals je ziet was dat niet het enige wat in de mail stond, de boeken waren namelijk ook nog eens gesigneerd! Destijds tagde mijn klasgenootje Judith me in de winactie via Twitter en tweette ik erg fangirlend terug:

Hebban likete de tweet met twee verschillende accounts. Toeval? Ik weet het niet, maar ik weet wel dat ik enorm blij was toen ik samen met mijn zus het pakket openmaakte. Ook zat namelijk Het verhaal van Four erin, en dat boek van de serie had ik nog op mijn verlanglijstje staan. Heel veel dank aan Hebban.nl voor dit geweldige pakket!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Het tweede Nederlandse deel in de Divergent serie van Veronica Roth.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Het derde deel, Samensmelting, waarvan binnenkort het eerste deel van de in tweeën gesplitste film uitkomt, Allegiant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Het verhaal van Four, een verhalenbundel geschreven vanuit het personage Four, nog voordat Tris haar inwijding begon.

Dit was niet het enige mailtje dat ik kreeg van Hebban. Op dezelfde dag kwam er namelijk ook een mail met de leesclubdeelnemers voor Hush Hush van Becca Fitzpatrick. Jullie hebben mijn recensie inmiddels al kunnen lezen, waarin ik uitgebreid vertel wat ik vond van Nora en de aantrekkingskracht tussen haar en engel Patch. Ik heb me wel vaker ingeschreven voor leesclubs en tot nu toe één keer meegedaan met een boek van Sophie Kinsella. Dit was dus mijn tweede leesclubboek, dat ik binnen een paar dagen uit had. Ik vond het enorm leuk om te discussiëren met de andere leden en een recensie te schrijven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Hush Hush van Becca Fitzpatrick is mijn tweede leesclubboek.

Naast Hush Hush kocht ik zelf nog een boek. Toen ik in december met Judith ging winkelen nadat we bij een (helaas erg kleine) fototentoonstelling waren geweest, stond ik in de V&D even met een boek van Chantal van Gastel in handen. Het laatste deel van de Zwaar-serie had ik namelijk nog niet. Ik besloot het boek niet te kopen aangezien ik een mega to-be-read-stapel heb, maar uiteindelijk kreeg ik spijt. Dus, nog net in 2015 op 31 december, kocht mijn zus het boek voor me op weg naar een etentje, een goed begin van het nieuwe jaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Met het laatste deel Zwaar Verguld! heb ik eindelijk de serie van Chantal van Gastel compleet.

Hopelijk vonden jullie het leuk een keer een Book Haul te zien. Eigenlijk maak ik nooit foto’s, maar wie weet dat ik na het Boekenfestijn in Rotterdam weer mijn aankopen met jullie zal delen!

Welk boek heb jij voor het laatst gekregen of gekocht?

6 thoughts on “Book Haul: december 2015

 1. Wat een leuke boeken & die eerste serie gewoon dankzij mij! Haha, grappig om mijn eigen naam opeens tegen te komen in jouw artikel. Heel veel plezier met de boeken en ben benieuwd naar jouw mening over vooral die laatste. Mooie foto’s trouwens! 🙂

  Like

  • Jij bent gewoon mijn lucky charm! Er gaat toch ook wat eer naar jou, nietwaar? Dankjewel, dat komt zeker goed, ik heb een deel ervan inmiddels al uit. Ik zal je laten weten wat ik er van vond! (en of het iets van jou is, heb je al eens een van de eerdere delen gelezen) En enorm bedankt! Het ontbreekt mij helaas nogal vaak aan fototalent, maar na wat moeite vind ik ze deze keer zelf ook mooi geworden! 😀

   Geliked door 1 persoon

 2. Wauw, gaaf dat je dit gewonnen hebt! En leuk om te lezen dat je naar het boekenfestijn gaat eind deze maand! Ik ben ook van plan om te gaan en verheug me er heel erg op! 🙂

  Like

  • Jaa, ik vind het zelf ook zo gaaf, ik ben er zo enorm blij mee! En wat superleuk! Ben je al eerder op het boekenfestijn geweest? Wie weet kom ik je wel toevallig tegen, ik heb die week toetsweek dus ben waarschijnlijk van plan vrijdag na m’n laatste toets te gaan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s