Het einde van Pretty Little Liars…

pretty-little-liars-seizoen-7-op-netflix

Foto: Netflix-aanbod

Wie net als ik fan is van Pretty Little Liars, weet dat de serie met 7 seizoenen toch echt eens aan een eind moet komen. Nu lijkt de tijd (helaas) daar te zijn. De maakster van de show, I. Marlene King, maakte voor de seizoensfinale bekend dat 7b echt het laatste deel wordt.

In een live chat via Facebook maakte Marlene samen met de Liars – Ashley Benson, Lucy Hale, Sashia Pieterse, Shay Mitchell en Troian Bellisario – bekend dat er nog 10 afleveringen van de populaire serie zullen verschijnen. Dan is het dus echt voorbij en weten we na A ook wie Uber A en AD zijn.

Voor de live stream bracht Marlene het volgende statement naar buiten: “It’s been an honor to work with such a talented cast and crew over the last seven years. We are a family, and it will be hard to say goodbye to a show that has made such an impact on young audiences and been a mouthpiece for cultural change. I’m excited for fans to finally have all of their questions answered, and I believe they will be satisfied with the wild ride that is our last 10 episodes.”

Ook de Liars deelden het droevige nieuws op social media:

https://www.instagram.com/p/BJtxevUBasO/?taken-by=lucyhale

https://www.instagram.com/p/BJvjtPwh7N8/?taken-by=itsashbenzo

 

De laatste afleveringen zullen pas verschijnen in april 2017. Argh, het is na de seizoensfinale dus nog even wachten hoe het verdergaat! Het schijnt dat de seizoensfinale dodelijk was, maar of dat echt zo is, moeten we nog een aantal maanden afwachten. Als we iets hebben geleerd als PLL kijker, is het dat niets is wat het lijkt.

Kijk jij ook Pretty Little Liars?

2 thoughts on “Het einde van Pretty Little Liars…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s