What’s in the Girlsbag?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waarschijnlijk heb je ‘m afgelopen zomer volop voorbij zien komen: de GirlsBag. Het is een tas met beautyproducten en zomerse must-haves. Dit is dus even iets anders, maar het leek me toch leuk om een klein beauty-uitstapje te maken en de inhoud hiervan te leren. De allerlaatste GirlsBags gaan eruit, dus ik laat je (ook gewoon voor de mensen die nieuwsgierig zijn) zien wat er nou eigenlijk in zat!

Zoals je ziet won ik mijn GirlsBag via het ronde blauwe mannetje, namelijk via het Twitteraccount van Bol. Dat was dus voor mij geen €14,95, maar een gratis pakketje. Dankjewel Bol.com! De reclame van de GirlsBag had mijn zus al eens naar me gestuurd en wel om dit tasje dat erin zat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Je nieuwe levensmotto: be a pineapple!

Supercute toch? Maar er is meer! Wat het altijd goed doet is natuurlijk eten. De Apezuur snoepjes waren eigenlijk bij het openmaken al vrij snel op. Het cashew koekje was bij ons niet zo’n succes; je moet er van houden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De snoepjes hielden het net lang genoeg vol voor de foto.

Verder bracht de GirlsBag nog wat voor de warme dagen, namelijk deze roze Vogue girl deo, een soort spray tegen huidirritatie, een sample van BioFreeze (dat gewoon door het zakje heen meteen al koud voelde) en de frisdrank Tranquini in de smaken Regular & Jade. De inmiddels lege blikjes daarvan hebben nu bij ons een tweede leven gekregen als blikje met steentjes bij blaffende honden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Nooit verkeerd: een girly deo, samen met een spray voor je huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Om koel te blijven tijdens de warme nazomerse dagen.

Als je af en toe op mijn foto’s een gekleurde nagel voorbij ziet komen, weet je dat ik eens in de zoveel tijd wel hou van een fleurig lakje. Het is voor mij dus super dat er drie nagellakjes in zitten! De andere beautyproducten waren een lippenbalsem van Maybelline en Volume Colourist Mascara van RIMMEL London. Ik weet nog niet echt of m’n wimpers er enorm veel meer volume van hebben gekregen, maar de mascara is zeker heel fijn in gebruik! Het borsteltje is niet al te groot en klontert totaal niet – #beautyblogmodusoff.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Ik hou zo van nagellak! Wat is jouw favoriete kleur?

In de box verspreid zaten nog een aantal vouchers in met reclame, magnesiumthee om uit te proberen en korting op bijvoorbeeld een visagie workshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een kijkje in de vouchers met van alles en nogwat.

Een beetje stijl voor bij dat tasje en de beautyproducten mocht natuurlijk niet ontbreken, want er was ook nog een Boho Chique armbandje. Bovendien nog iets heel handigs: een prepaid SIM-kaart van Lebara voor €15! Nu ben ik gelukkig niet zo’n enorme verbruiker, maar het is altijd handig voor bijvoorbeeld op vakantie als het sms’en toch iets duurder is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Last but not least, een armbandje en gratis beltegoed.

En hier nog even een overzichtje van wat er in de hele GirlsBag zat! Normaal betaal je €14,95 + verzendkosten voor het pakket terwijl er meer dan dat aan waarde in zit. Ik vind het dus wel een goedgevulde bag, al zou ik ‘m zelf waarschijnlijk alleen al voor het tasje hebben genomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: En nog even een overzichtje met alles op een rij.

Dit was dan de hele GirlsBag. Ik was vooral dol op het tasje als liefhebber van tote bags. Heb jij tote bags en welke is dan je favoriet?

13 thoughts on “What’s in the Girlsbag?

 1. Die ananas tas is indd heel leuk! 😀 (De N&S tas, ghehe. Ananas…uitgesproken met een Engels accent… XD) Ik heb tegenwoordig altijd een tote bag in mijn tas zitten voor als ik eens een plastic tasje nodig heb. Scheelt toch weer die paar cent :’) én beter voor milieu, hè! Hihi. Ik heb er één van de WENDY, die zat ooit bij het tijdschrift van Wendy van Dijk, en er staat een mooie quote op 🙂 (Sorry, ik heb de tas nú net niet bij de hand ;p)

  Like

  • Haha ik was die N&S grap al bijna weer vergeten xd Superhandig! Eigenlijk heb ik meestal wel m’n schooltas bij me dus doe ik het gewoon daarin. Maar voor boeken op vakantie enzo vind ik de tote bags super! Daar blijven ze gewoon netjes in omdat ze dan niet tegen bijvoorbeeld een rits aan kunnen komen. Als je ‘m een keer bij de hand hebt, laat je de quote maar zien! Ty voor je reactie Jenni ❤

   Like

 2. De tas vind ik het leukst 😀 ik heb laatst een sierkussen gekocht met zo’n ananas erop, maar met dat nieuwe levensmotto erbij vind ik ‘m nóg cooler! (: (we noemen het hier trouwens ons Pienepal-kussen… Omdat we vinden dat je ook Pineapple op een stomme Nederlandse manier moet uit kunnen spreken ;p)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s