Book Haul: december 2017

Heb jij de kerstboom alweer opgeruimd, of blijft die het liefst bij jou zelfs nog in januari staan? Onze kerstboom is inmiddels alweer uit elkaar gehaald, maar niet voordat ik er foto’s mee maakte voor mijn december bookhaul.

Dat was een knusse kleine bookhaul, want ik ontving vorige maand één boek voor de Hebban leesclub. Dat was Spiegel van Cara Delevigne, waar jullie dus nog een recensie van kunnen verwachten. Ik vond het een mysterieus boek, maar tegelijkertijd ook wel een beetje somber. De cover is echter zo vrolijk dat je dat niet zou bedenken:

Ook kreeg ik in december een aantal leuke cadeautjes voor Sinterklaas, hier te zien op mijn Instagram. Het leescadeautje kwam van mijn zus – als hulpSinterklaas uiteraard – zij kocht namelijk voor mij de GTST magazines. Er zijn er vier, en ze zitten allemaal in dit pakket, waar ik superblij mee ben!

Kijk jij wel eens naar GTST?

One thought on “Book Haul: december 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s