13 Reasons Why krijgt derde seizoen op Netflix!

Foto: Netflix

Fans van 13 Reasons Why opgelet! De Netflixpret is nog niet voorbij. In 2019 wordt namelijk een derde seizoen van de serie verwacht.

Het nieuws komt uit betrouwbare bron, want Netflix zelf maakte het nieuws op social media bekend. In een geheimzinnig filmpje zien we iemands locker op Liberty High die met de code 2019 wordt opengemaakt. Als het kastje weer dichtgaat, staat er een grote drie op geschilderd. Duidelijker kan niet: 13 Reasons Why keert terug in 2019.

Over het tweede seizoen ontstond, overigens net als het eerste seizoen van de Netflixserie, weer aardig wat commotie. Het tweede seizoen eindigt namelijk met een behoorlijk heftige laatste aflevering, waarvan veel kijkers de beelden veel te grafisch en heftig vonden vanwege wat één van de hoofdpersonages wordt aangedaan. Er werd zelfs geklaagd dat heel seizoen twee van Netflix zou moeten verdwijnen, maar als we het nieuws zien voor het derde seizoen, lijkt 13 Reasons Why voorlopig veilig.

Heb jij het eerste en tweede seizoen van 13 Reasons Why al gezien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s