Liefde voor PUUR! Live

IMG_20150530_131222De geur van vers gras, een zonnetje met een soms fris windje en een ontsnapt zwijntje dat enthousiast door voorbijgangers werd gefotografeerd: het was de perfecte omgeving voor PUUR! Live op 30 mei. Op de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg gingen alle PUUR!-lezeressen van online naar offline tijdens een inspirerend event.

De Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg werd al vroeg bezocht door de vrijwilligers en medewerkers van Uitgeverij Kok die ’s ochtends zorgden voor de opbouw en de laatste voorbereidingen – schrijvers die zich op het laatste moment afvroegen of er een beamer was, die natuurlijk al geregeld was – troffen. Geheel in paarse PUUR! Live shirtjes en een vest voor de kou werden alle vrouwelijke bezoekers even enthousiast ontvangen.

De dag werd gevuld met inspirerende lezingen en creatieve workshops als een schilderworkshop, schrijfworkshop en een kookdemonstratie genaamd Smaak van Amish. Die mochten zeker niet ontbreken, want bij de vijver werd met veel gelach en gezelligheid een fotoshoot in Amish Kleding gehouden. Ook waren er leerzame presentaties, bijvoorbeeld door voedingscoach Anniek Sturm, en heuze speeddates met auteurs. Maar wat in een goed gevuld programma in de verschillende zalen, stallen en schuren vooral te zien was, waren de vrouwen die zich met elkaar vermaakten.

Fantastische fair
“Kijk eens wat voor leuks ik heb gekocht!” werd een veelgebruikte zin op de fair. HEE Goodies, Smakelijck Restaurant, het goede doel Red een Kind vormden samen met Tante Peet en talloze anderen een rij met stands die niemand voorbij kon lopen. Of af en toe, voor een bezoekje aan de boekenverkoop in de potstal of een groene smoothie bij de proeverij om bij te komen van de kruidenwandeling.

PUUR! Live was naar de reacties te oordelen naast leerzaam vooral een hele gezellige en mooie dag die mensen weer dichter bij elkaar heeft gebracht. De slogan van PUUR! Vandaag is “liefde voor lezen & leven” en die liefde was aanwezig. Lees voor een gehele impressie zeker het verslag van Dagmar Boer en Elya de Leeuw op PUUR! Vandaag met uitgebreide terugblikken en veel foto’s.IMG_20150530_131228

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s