Birthday Haul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Wat een girly kleurtjes, de hele Haul op mijn twintigste verjaardag.

Hoewel the 4th of July een feestdag voor de Verenigde Staten is, valt het feest voor mij op 5 juli. Ja, dat is mijn verjaardag! Dit jaar werd ik twintig en hield ik een knusse miniparty met mijn zus en vriendinnen. Benieuwd wat ik allemaal heb gekregen?

Het cadeau van mijn zussen kwam al wat eerder, omdat mijn ene zus ging studeren in Taiwan. Geen taart dus die avond, maar to be honest? Ik ben ook niet zo’n fan van taart. Van mijn lieve zussen kreeg ik de filmversie van Voor jou van Jojo Moyes en het vervolg Een leven na jou. Voor jou heb ik al gelezen, maar wilde ik wel graag hebben, want zie die prachtige cover! Eerst dus maar een re-read voor ik aan Een leven na jou begin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Voor jou, nu verfilmd als Me Before You en het vervolg Een leven na jou.

Ook voor mijn verjaardag – hè, je vraagt je vast af of ik nog wel iets op 5 juli heb gedaan – kreeg ik van mijn oma een roze paraplu. Elle Woods all the way! En heerlijke Oreokoekjes die, zoals je begrijpt, niet meer in leven zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Vanaf nu ben ik geheel in stijl als het regent. De Oreo’s zijn natuurlijk al op.

Op mijn verjaardag zelf kwamen een aantal vriendinnen van de middelbare school langs. Het werd een gezellige middag vol gesprekken over verhuizen, springkussenfestivals en wat MonChou taart eigenlijk is.

Mijn bestie Judith sms’te me de dag ervoor met de vraag van elk jaar: welke Jill Mansells heb je al? Zelfs ik weet het op dit moment niet helemaal meer, dus ooit zal ik het advies nemen om alle titels van boeken die ik heb in Excel te zetten. In ieder geval had ik natuurlijk niet verwacht een Jill Mansell boek te krijgen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een nieuw Jill Mansell boek, daar ben je wel een beetje Ondersteboven van.

Van mijn vriendin Abigail kreeg ik chocolade en nog meer chocolade! Zat om te eten dus en de servetjes erbij zijn altijd handig. Voor de Elle Woods-factor zijn deze ook in het roze.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Chocolate’s a girls best friend.

Als de chocola op is heb ik nog meer te lezen, quizzen en puzzelen, want van een andere vriendin uit onze girl squad kreeg ik dit Zomerbries vakantieboek. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik vind ‘m erg awesome, vooral voor op de camping. Alle woordzoekers heb ik inmiddels al af, oeps.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Misschien hebben jullie ‘m al op Instagram gezien, maar met Zomerbries ben ik klaar voor de zomer.

Hoewel ik al wat van m’n zussen had gehad, kreeg ik van m’n thuisblijvende zus en moeder toch nog wat extra cadeautjes. De mascara is NYC Smokin’ Hot Show Time mascara en de nagellak is van Essence uit de lijn van Serena van Beautylab.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Ik gebruik nooit zo heel veel make-up, maar eens in de zoveel tijd hou ik wel van een kleurtje.

Verder horen er bij de Birthday Haul nog wat kaartjes, een notitieboekje van m’n oma en mijn guilty pleasure: dropjes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaarten, notitieboekjes (want daar kan je er niet genoeg van hebben) en.. drop!

Thanks voor alle gezelligheid op m’n verjaardag voor wie er was en alle Facebookfelicitaties! Achteraf gaat het er natuurlijk niet om wat je krijgt, maar om wat je al hebt: lieve vrienden en familie.

Wanneer zijn jullie jarig? En wat doen jullie het liefste op je verjaardag?

9 thoughts on “Birthday Haul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s