De vijf hoogtepunten van de vakantie

6669052393_48af3104cc_z

Foto: Ken Teegardin op Flickr

Ja, als je om 7 uur wakker wordt, verlang je wel weer een beetje naar de vakantie. En dat terwijl jullie me juist in de vakantie hebben moeten missen met een semi-blogbreak. Ja, zelfs een Bookhaul ging per ongeluk voorbij, dus die houden jullie van me tegoed. Benieuwd wat ik allemaal deed in de vakantie? Ik vertel het je in vijf hoogtepunten.

Kamperen
Zoals elk jaar ging ik op vakantie naar Duitsland! Daar stonden we op de camping waar de vakantie vooral bestaat uit luieren, ijs eten en dit jaar maakten we een boottochtje.


Boeken
En op vakantie neem je natuurlijk ook boeken mee! Ik ging niet voor een enorme stapel, maar las wel een aantal boeken uit die ik al heel lang had liggen. Zo voltooide ik eindelijk de Gossip Girl serie en las ik eindelijk die paar laatste hoofdstukken van The Lizzie Bennet Diaries die ik om onbegrijpelijke redenen nooit had uitgelezen.

Boris
Tijdens de vakantie was het ook druk zat vanwege een wildebras die graag door de hele kamer rondjes om de tafel rent. Wel een geweldige bezigheid, want we kregen een nieuwe puppy! Hij heet Boris en is een labrador en hij groeit enorm hard! Kijk maar even naar het vergelijkingsmateriaal van toen we hem net hadden en een foto van afgelopen maand.

 

Friends
Eind juni ging ik al met mijn hele gezellige girl squad naar Ierland! Hier hebben jullie af en toe al wat over kunnen lezen. Ook sprak ik af met mijn beste vriendin voordat ze ging studeren in Canada, hoezo avonturier?! Last minute in de allerlaatste week ging ik shoppen met een andere vriendin uit m’n klas, omdat we elkaar waarschijnlijk vijf maanden niet gaan zien.

Stage
En de reden daarvoor is.. stage! Ik ben een deel van de vakantie bezig geweest met sollicitatiebrieven schrijven en zelfs een sollicitatiefilmpje monteren (it was not worth it), maar uiteindelijk heb ik een supergeweldige stage gevonden waar ik tot februari zal werken, spannend!

Zo, nu zijn jullie weer helemaal updated waarom je me even hebt moeten missen hier op Boekenleven! Als je benieuwd bent waar ik allemaal heen ga, hou dan zeker mijn Instagram in de gaten, waar ik af en toe toch iets sneller post ook als ik geen tijd heb. Maar geen zorgen, hier komen gauw weer wat recensies aan van al die boeken die ik heb gelezen!

Wat waren de hoogtepunten van jouw vakantie?

8 thoughts on “De vijf hoogtepunten van de vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s