Ik ging op blind date!

20160915_184247

Donderdag was het dan eindelijk zo ver, mijn blind date! En die date had alles te maken met deze schoenendoos! En met Audrey van The Confession of a Book Nerd, die me deze blind date bezorgde. Al nieuwsgierig? Lees gauw verder!

Want oké, ik ging dus niet echt op een blind date zoals je zou denken. Dan zou een schoenendoos ook wel een heel onromantisch cadeautje zijn, toch? Tenzij er een paar nieuwe hakken in zouden zitten. Maar nee, deze blind date had alles te maken met de winactie die Audrey organiseerde toen haar blog twee jaar bestond!

Bij die actie moest je raden welk boek er ingepakt kon zitten. De tips waren:

  • Debuut van een heel grote YA-auteur
  • Dit jaar in een nieuw jasje
  • Psychologische thriller

Het mysterie
Ik raadde de nieuwe versie van Twilight, want: in een nieuw jasje en het debuut van Stephenie Meyer. Ik had er niet meer naast kunnen zitten! Maar gelukkig was ik niet de enige, want niemand raadde het boek. Op de ouderwetse manier werden er dus lootjes getrokken en daar kwam mijn naam uit!

Afgelopen donderdag ging ik naar een kiala-punt – dat in een woonwinkel zat, hoe apart – om een pakketje op te halen!

Ik zal jullie maar niet langer in spanning houden en laten zien wat er allemaal in zat. Audrey had namelijk niet alleen een boek ingepakt, maar een heel pakketje gemaakt. Thanks Audrey, je bent geweldig!

20160915_184409

Supergoodies
Er zat een enorm leuke YA boekenlegger in, in vorm van een sneeuwvlok. Die doet me een beetje aan Frozen denken (misschien was dat ook wel de bedoeling). En een hele lieve uitgebreide brief van Audrey. Ik herinner me nog dat we elkaar bij de Simon VS releaseparty ontmoetten, hoe leuk dat we inmiddels dus hele Facebook-chats, nu een brief en een Skype-gesprek verder zijn.

20160915_184458

20160915_185810

Ook vroeg ze me van tevoren of ik de Blossom Books glossy wilde hebben. Toen ik juist net in een winkel was waar ze ‘m zouden moeten hebben, bleek de glossy later pas uit te komen, dus vanwege vakantie liep ik die toen net mis. Maar nu heb ik ‘m dan toch, de glossy! En – hoe toepasselijk – boekendrop! Wie mij kent weet dat ik van dropjes enorm gelukkig word.

20160915_184525

Tromgeroffel!
Nu denk je natuurlijk, wanneer komt dat boek nou? Oké, oké dan, hier komt het dan. Het boek kwam aan in de originele verpakking van de winactie, om het nog wat spannender te maken. En het boek is…

20160915_184555

20160915_185602

Vuurvliegjes van Gayle Forman! De auteur is bekend van If I Stay, maar dit boek kende ik nog totaal niet. Daarom ben ik er echt superblij mee! Bij een gebrek aan een doos – waarbij Audrey dus uiteindelijk zo geniaal was om een schoenendoos te sturen – duurde het even voor het pakketje kwam en daardoor werd het alleen maar spannender wat erin zat. But now I finally know, en jullie ook!

Thanks Audrey. YOU are the best! Hebben jullie wel eens een verrassingspakketje gehad?

(Excuses voor het gekke fotoformaat en de wat donkere foto’s! Mijn camera kon de spanning helaas even niet meer aan, dus werden het toch maar mobiele foto’s.)

4 thoughts on “Ik ging op blind date!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s