Book Haul: juli 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daar is ‘ie dan, as promised: de vergeten Book Haul. Aangezien ik in juli jarig was, postte ik al een Birthday Haul met alle birthday-boeken en andere cadeaus, maar er bleven een paar boeken over die niet de kans hadden gehad om op mijn blog te schitteren. Daarom hier nog het overgebleven deel van de toevoegingen aan mijn boekenkast in juli.

Hoewel ik bijna jarig was, besloot ik toch een paar dagen daarvoor een boek voor mezelf te kopen. Gewoon omdat het kan, toch? Ik kocht eindelijk Hof van doorns en rozen na er zoveel goede verhalen over te hebben gehoord, onder andere van mijn Vlaamse vriendin en trouwe lezer Ellen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de recensie, is dit boek me heel goed bevallen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Hof van doorns en rozen, een moderne bewerking van Belle en het Beest.

Toen ik het bovenstaande boek kocht, zag ik per toeval ineens dat ze een BKYA krantje hadden! Vaak heb ik net de pech dat alle leuke goodies niet bij de winkels te vinden zijn waar ik kom, dus nu had ik eindelijk geluk! Wel ben ik helaas vergeten te kijken of ze ook boekenleggers hadden in de winkel, maar dit was zeker een aanwinst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTO: De Young Adult-versie van de Boekenkrant.

Juli was ook de maand van VØLT. Ik hoor nu mijn klasgenootje Judith al lachen of kreunen, of allebei. In ieder geval hebben we met de opleiding journalistiek een eigen magazine gemaakt en verspreid. Looking good, right?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: VØLTmagazine voor jongvolwassenen. Trots!

Het allerbeste boek van de vakantie kwam binnen in juli, namelijk het laatste deel van de 5th Wave-serie. Ik ben dit jaar een enorme fan geworden van de boeken van Rick Yancey en vind het nog steeds jammer dat de serie nu afgelopen is. Wat een geweldig boek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De laatste ster, het laatste deel uit de 5th Wave serie.

Bij de boekenwinkel vergat ik dan om naar boekenleggers te zoeken, maar ik kreeg een hele bijzondere van mijn zus! Helemaal vanuit China nam ze deze enorm lieve boekenlegger mee met panda’s. Ik weet het niet helemaal zeker meer, maar volgens mij zegt de tekst iets als ‘pandaverblijf’ of ‘pandahuis’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een Chinese boekenlegger, all the way from Hongkong!

Wat is jouw favoriete boekenlegger?

4 thoughts on “Book Haul: juli 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s