Book Haul: augustus 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een al wat oudere Boek Haul, maar daarom niet minder leuk!

Nu Sinterklaas dichterbij komt, ben je vast ook een verlanglijstje aan het maken met boeken. Maar heb jij net zoals ik eigenlijk nog genoeg te lezen? De laatste Boek Haul is alweer een tijd geleden en laatst kwam ik deze foto’s nog tegen. We gaan dus een stukje terug in de tijd en ik vertel jullie meteen wat ik van de bovenstaande boeken vond, en welke ik eigenlijk nog moet uitlezen voor ik me weer op nieuwe boeken stort.

Hoe kan ik het ooit volhouden tot 2017? Pas in mei komt het vervolg op Hof van Mist en Woede uit. In deze recensie kunnen jullie lezen hoe geweldig ik dit boek vond, zelfs nog beter dan het eerste deel! Deel drie gaat A Court of Wings and Ruin heten, dus ik ben erg benieuwd naar de Nederlandse titel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het bovenstaande boek recenseerde ik eerst voor Chicklit, net als het volgende boek: Een van Sarah Crossan. Dit boek was heel bijzonder om te lezen vanwege de free verse vorm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In augustus – wat voelt dat alweer eeuwen geleden – recenseerde ik ook twee DVD’s. Samen met mijn best friend Judith keek ik The Good Dinosaur. Geweldige animatie en enorm schattig, maar het verhaal zelf had iets teveel elementen van The Lion King. Met mijn zus keek ik Wild for the night, met daarin James Maslow. Inderdaad, van Big Time Rush, maar in deze film is hij een stuk angstaanjagender. Beide recensies zijn te vinden op Chicklit, maar als jullie het leuk vinden, kan ik nog een keer een herschreven versie maken voor op deze blog!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarnaast herschreef ik mijn The 5th Wave recensies voor Chicklit in ruil voor wat verrassingsboeken. Dat waren bleken Teardrop, Firelight, De angstaanjager en Zie me, hoor me te zijn. Een deel ervan was al gelezen en dat was helaas redelijk goed  te zien – vooral voor iemand die zelf boeken zo netjes leest dat ze ongelezen liken – maar De Angstjager was wel een nieuwe.

Eigenlijk liet ik Teardrop liggen omdat ik dacht dat het een heel ver deel uit een serie was, maar zo’n drie minuten geleden kwam ik erachter dat dit een eerste deel van een nieuwe serie is. Wow, dus het wordt tijd om die maar eens te lezen. Firelight vond ik super awesome en die gaat hierna naar mijn drakenliefhebbende friend Judith.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Better late than never, right? Zoals je ziet, heb ik dus enkele boeken die nu nog ongelezen zijn, oeps. Lees jij altijd meteen al je nieuwe boeken uit, of heb jij ook ongelezen exemplaren in de kast staan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s