Wrap-up: #ABBoekenweek Instagram Challenge

De Boekenweek is weer voorbij en daarmee ook een hoop online challenges die daarbij aansloten. Meestal waag ik me niet aan lange Instagram-challenge, omdat er altijd een moment komt waarop ik vergeet een foto te maken. Voor de challenge van Adorable Books maakte ik een uitzondering. Op hun blog kun je een wrap-up zien met de leukste foto’s, hier deel ik mijn challenge.


Eindoordeel
Ik vond het erg leuk om een keer met een challenge mee te doen. Vanwege de lengte, namelijk een weekje, was deze Instagram challenge voor mij ideaal. De #ombrebooks foto is nog niet helemaal mijn ding, hoewel ik wel prachtige inzendingen tegenkwam in de tags.

Het meest blij ben ik met mijn foto van mijn favoriete lenteboek en het boek waar ik vrolijk van word. Het licht was die dag precies goed en één van de foto’s kwam bij Adorable Books in het overzicht terecht, supertof!

Heb jij ook meegedaan aan de #ABBoekenweek challenge? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd naar jullie foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s