Book Haul: mei & juni 2017

Niet iedere maand kan een Book Haul reusachtig zijn. Hoe zou je anders nog ruimte overhouden in je boekenkast, toch? In mei voegde ik één boek toe aan mijn boekenkast. Een hele kleine mini-haul, dus daarom voeg ik deze voor een keer samen met de nieuwe boeken van juni.

Allereerst de kleine Book Haul van mei: Circus Cesaria. Sanne Hillemans stuurde mij haar zelf uitgegeven boek op voor een recensie. Wat een feestje! Het boek kwam namelijk niet alleen met een lief kaartje, maar ook nog eens met een bookish item: een ketting met een klein opengeslagen boekje en een hartje, want boeken vormen zeker de weg naar mijn hart.

Het boek van Sanne was een recensie-exemplaar, en in juni werd ik ook verblijd met een boek van Uitgeverij Fontein om te recenseren. Zo kreeg ik Fataal van Eva Burgers opgestuurd, een spannende thriller voor fans van Pretty Little Liars en het eerste boek dat ik van deze schrijfster las.

Naast het einde van Pretty Little Liars was deze zomer ook 13 Reasons Why een veelbesproken serie. Ik was daarom erg benieuwd naar 13 minuten van Sarah Pinborough. Dankzij Bol.com viel ook dit boek op de mat en wát een boek was het zeg! Het deed me in geen enkel opzicht denken aan 13 Reasons Why, maar toch was het een zeer goed uitgedachte Young Adult, een van de besten die ik dit jaar heb gelezen.

Ook nam ik in juni enkele boeken van Boekscout mee naar huis. ‘De weg naar vrijheid’ van Elke Boelens las ik toen het nog een ingezonden manuscript in Word was, dus toen het tweede deel ‘Liberty’ uitkwam, bestelde ik ze allebei.

De kookboeken voor de airfryer waren er nog in overvloede, dus mocht ik er twee mee naar huis nemen. Toegegeven: deze maakten vooral mijn moeder blij, want ik ben – ondanks alle afleveringen die ik van Masterchef Australia heb gevolgd – niet zo’n keukenprinses.

Zijn jullie goed in koken, of houden jullie het liever gewoon bij (kook)boeken lezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s