Book Haul: birthday haul 2017

Kijk jij ook altijd zo uit naar je verjaardag? Ik ben er altijd dol op! Gezelligheid, cake en in mijn geval meestal bitterballen horen voor mij bij 5 juli. En hoewel de gezellige dag het allerbelangrijkste is, zijn de cadeautjes zeker niet mis. In deze haul deel ik met jullie zowel de boekgerelateerde als andere cadeautjes van juli (en één verdwaald recensie-exemplaar).

Mijn ouders en zussen hebben me weer eens enorm verwend. Ik had nog geen schoolagenda voor dit jaar en had waarschijnlijk geen leukere kunnen vinden dan deze lieve labrador. Wellicht zien jullie de gelijkenis met onze hond Boris, die de agenda extra adorable maakt. Met de Stabilo’s erbij ben ik helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. In de sneeuwbol zit de lieve kleine Totoro, een Japans animatiefiguurtje, en dit presentje kwam helemaal uit China!

Eigenlijk wilde ik er al héél lang een keertje één kopen: een Funko. Ik zie ze zo vaak in boekenkasten van andere boekenbloggers op Instagram en hoewel ik niet denk dat ik hele rijen zou gaan sparen – ik kan nu al amper alles kwijt – wilde ik er heel graag eentje hebben. Van mijn zus kreeg ik deze jonge versie van Anna uit Frozen (waar ik, oké, wel naar gehint had). Zie de close-up, dat is toch een schatje voor in de boekenkast? Mijn verjaardag was er dit jaar één van veel cuteness, want ik kreeg er ook nog een Powerpuff heuptasje bij, dat super handig is wanneer ik bijvoorbeeld alleen m’n portemonnee en mobiel mee wil nemen.

Er waren uiteraard ook nog wat boekgerelateerde cadeaus… één hele grote zelfs. Al een paar jaar lees ik via de Bibliotheek app en Google Play Books mijn ebooks op mijn mobiel, of af en toe op mijn moeders tablet. Dit leest toch lang niet zo lekker als een gewoon boek, wat deels ligt aan het licht. Bij een eReader is het licht minder blauw en minder vermoeiend dan bij een telefoon. Yes, dat is precies wat ik gekregen heb, kan je het je voorstellen? Een eReader!

(Helaas bleek deze het bij het uitpakken niet goed te doen – tenzij je van een om de paar seconden flikkerend scherm houdt. Een systeemfout waarschijnlijk, maar na het terugsturen heb ik een nieuw werkend exemplaar gekregen gelukkig.)

Het leuke aan de eReader is dat er ook muziek op kan. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar met deze pug-earplugs erbij kan ik in ieder geval in stijl muziek luisteren.

Het nadeel van in juli jarig zijn is dat veel mensen vaak al op vakantie zijn en niet langs kunnen komen. Van hen kreeg ik een aantal lieve en mooie verjaardagskaarten. Dankjulliewel!

Wie wel langskwam was mijn best friend Judith. En zij kocht voor mij – as always – een zak drop en … een boek! Zal ik ooit iets anders voor mijn verjaardag gaan vragen? Waarschijnlijk niet. Ze kocht De Glazen Troon van Sarah J. Maas, het eerste deel in de Glazen troon-serie. Ik vond Hof van doorns en rozen geweldig, dus ben heel benieuwd of deze serie net zo goed is.

Het andere boek had ik al even genoemd, een verdwaald recensie-exemplaar. Deze kwam rond mijn verjaardag binnen en heb ik dus maar toegevoegd aan de birthday haul, want elk boek is een klein feestje, toch? De recensie van het emotionele Voor je weggaat hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog.


Wat is het leukste dat jullie ooit voor je verjaardag hebben gekregen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s