Chantal van Gastels ‘Zwaar Verliefd!’ wordt film

Foto: Dwarsligger.nl

Het was haar eerste boek dat uitkwam in 2008, maar 10 jaar later is het zover, het boek van Chantal van Gastel wordt verfilmd. Zwaar verliefd! keert in 2018 naar het witte doek. De schrijfster maakte het nieuws bekend op haar social media.

“Nu weten jullie ook waarom er nog geen nieuw boek van mij op de planning staat. Ik ben zo druk bezig geweest met dit project en hoe concreter het werd, hoe meer ik er door opgeslokt werd,” schrijft Chantal. Ze is dolblij met het fantastische nieuws en dat ze dit grote geheim eindelijk met haar fans kan delen. “Dit is zo gaaf om mee te maken en jullie als lezers horen hier ook deel van uit te maken, want Isa en Ruben zijn ook van jullie!” Hoofdpersonages Isa en Ruben hebben een grote schare fans: na de eerste drie Zwaar!-boeken ontstond er een Facebookactie voor een vervolg. Waarschijnlijk zullen zij met een film net zo blij zijn.

Chantal bezocht al de set om haar personages tot leven te zien komen. Barbara Sloesen, bekend van haar rol als Anna in Goede Tijden Slechte tijden, speelt de rol van Isa. Jim Bakkum, die al eerder tegenover Barbara stond met zijn hoofdrol in Onze Jongens, speelt de rol van Ruben. Daarnaast werd al een groot deel van de rest van Chantals droomcast bekend gemaakt: Abbey Hoes als Tamara, Sarah Chronis als Marleen, Davy Eduard King als Bram, Liza Sips als Floor, Kay Greidanus als Stijn en Jamie Grant als Daphne. Ook hond Bo kwam al in voor in een Instagram story van de set.

Het is nog even wachten op de film, maar de eerste draaidag geeft schrijfster van het boek Chantal van Gastel nu al vertrouwen in het eindresultaat. “De geplande releasedatum van de film staat gepland op 18 oktober,” laat Chantal mij via een bericht op Instagram weten. Wel voegt ze toe dat het nog iets kan verschuiven, maar vooralsnog weten de fans dat ze in 2018 weg kunnen zwijmelen bij Zwaar Verliefd!

Kijk jij ook zo uit naar de Zwaar Verliefd! film? En wie ga jij meenemen naar de bioscoop?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s