Book Haul: september 2017

Hoe zou Hermione Granger haar boeken lezen in het donker? Met een potje vuurvliegjes misschien? Dit was de contest voor het enorm leuke bovenstaande cadeautje. Maar dit lichtje was niet het enige lichtpuntje in september, zo kwamen er nog meer leuke goodies voorbij.

Een deel daarvan kennen jullie al, want na de rondvaart door de Amsterdamse grachten met Sophie Jackson liet ik jullie al een hele toffe goodiebag zien met daarin het nieuwste boek van Sophie Jackson genaamd ‘Van Jou’, een boekenlegger, sleutelhanger, button, MP3-oortjes, kaartjes, snoepjes, boekenleggers en natuurlijk het tasje zelf.

Maar wat kwam er nou nog meer binnen om onder de dekens te lezen? Uitgeverij Moon gaf een aantal exemplaren weg van Cresendo, het tweede deel van de Hush Hush-saga van Becca Fitzpatrick. Op goed geluk reageerde ik en won ik het boek! Hush Hush las ik al lang geleden, en met dit deel kan ik weer verder ontdekken hoe het gaat met Nora Gray en haar gevallen engel…

Ook het bijhouden van mijn favoriete passages (of notities bijhouden van belangrijke pagina’s in mijn studieboeken) wordt een stuk makkelijker, want de meiden van Blossom Books stuurden mij een setje sticky bookmarks. Superlief!

Tot slot is daar ook het bekende lampje in een potje van de eerste foto. Deze kreeg ik van mijn collega’s bij Uitgeverij Boekscout, voor mijn tijdelijke afscheid om te gaan beginnen aan mijn minor Nederlandse Gebarentaal. Een heel lief en absolutely adorable cadeautje, dankjulliewel!

Wat is het leukste cadeautje dat jij recent hebt gekregen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s