Book Haul: november 2017

In november ging ik naar een meet and greet met Almeerse schrijvers. Gezellig met mijn ouders een dagje naar Almere, naar boekhandel Stumpel, nadat we deze in de stromende regen hadden gevonden. De bookhaul van november heeft alles te maken met een quiz tijdens de Almeerse bijeenkomst.

Bij Boekhandel Stumpel waren verschillende schrijvers aanwezig. Ton Theunis, Jet van Vuuren, Gerrit Jan Groothedde, Mariette Middelbeek, Maria van Daalen, Pascal Vanenburg, Marcel Beijer, Ilse Ruijters en initiatiefnemer Aline van Wijnen waren allemaal van de partij. Aline kende ik al van een meet and greet lang geleden met Jill Mansell, dus wat was het leuk om haar weer eens te zien en bij te kletsen! Ze voorzag me ook van wat tips wat betreft domeinnamen. Maar daarnaast keek ik er enorm naar uit om eindelijk – naar jaren haar boeken te hebben verzameld – Mariëtte Middelbeek te ontmoeten.

Ik nam een aantal boeken mee van Mariëtte om te laten signeren, maar aangezien ik deze al in mijn bezit had, zijn ze niet in de bookhaul opgenomen. Nee, de boeken die wel onverwachts op mijn pad kwamen, kwamen uit de boekenquiz. Zowel ik als mijn ouders deden mee, en we vielen net als de andere deelnemers allemaal in de prijzen!

En dit waren de boeken die wij de week erna mochten ophalen:

De verrader van Elmhudde – Ton Theunis

Weg van de supermarkt – Gerrit Jan Groothedde

Papadag – Jet van Vuuren

Renate Dorrestein – Weerwater

Een mooie afsluiting van een leuk event, en daarmee een onverwachte bookhaul in november.

Ben jij fan van quizzen?

2 thoughts on “Book Haul: november 2017

    • Ben ik dat helemaal vergeten te zeggen! Uiteindelijk won volgens mij iedereen die er was op Facebook, m’n zus heeft later de boeken voor me opgehaald. Papadag heb ik ook wel vaak wat over gehoord, ben benieuwd.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s