Book Haul: januari 2018

Wanneer ik deze bookhaul maak, verbaas ik me erover dat het alweer half februari is! Ik heb zo het idee dat 2018 in een sneltreinvaart aan me voorbij zal vliegen, maar dan hopelijk wel met veel gelezen boeken. Na mijn Book Haul van januari komt dat in elk geval goed, want ik kocht een aantal prachtige boeken en ontmoette een aardige boekenfan.

Ik ging namelijk naar de YA-sale bij de boekenwinkel Speelboek in Amersfoort. Hoewel ik er wel van had gehoord vanwege de activiteiten die er wel eens georganiseerd worden, was ik er zelf nog nooit geweest. Ik vond het een enorm nette en goed gesorteerde winkel, en ook nog eens netjes, want ze hadden hun boeken opgeruimd!

Er was dus een fijne verzameling van YA’s die al te lang in een doos zaten en nu een stuk goedkoper werden verkocht. Op Instagram had ik gezien dat Duizend Hoog bij de boeken zou zitten en ik had dan ook gevraagd of deze er nog zou zijn als ik na mijn werk aankwam, maar helaas bleek deze bij aankomst nét verkocht te zijn!

Alleen bleek er toen nog een heel aardig meisje, Suze, die Duizend Hoog en het vervolg Duizelingwekkend Hoog in haar mandje had en die wel aan mij wilde geven zodat ik ze kon kopen. Enórm lief natuurlijk, dus ik ben extra blij met deze boeken.

Ik kocht hiernaast nog twee boeken waar ik in eerste instantie niet naar had gezocht tijdens de sale, maar hoe kan het ook anders, als er boeken zijn, koop je veel. Ik kocht dus nog Hallo, tot ziens en alles daartussen van Jennifer E. Smith en Voor altijd van Maggie Stiefvater.

Bij de boeken kreeg je ook nog een gratis John Green-tasje van Lemniscaat, om alles boeken veilig mee naar huis te nemen. De quote zal je als fan van John Green wellicht herkennen, die komt namelijk uit Paper Towns.

Naast deze heerlijke aankopen voor als ik het me goed kan herinneren maar 11 euro, kreeg ik ook nog twee boeken. Bij Boekscout gaf mijn collega Tamar me namelijk een boek dat ze zo lang geleden had genoemd dat ik het allang weer vergeten was. Voor mijn laatste dag voor ik weer ergens anders stage zou gaan lopen – ditmaal bij Televizier.nl en TVGids.nl – gaf ze me dit zeer chicklitterige boek.

Op het gebied van recensie-exemplaren kreeg ik dit coole boek van A.W. Bruna, het laatste deel in de Fire Sermon-serie. Het vorige deel had me helaas wat teleurgesteld, dus ik hoop dat dit laatste deel uit de trilogie een zinderend slot zal vormen.

Heb jij wel eens een hele goede boekendeal gescoord? Welk boek was het?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s