Sad news: Celebrate Books stopt

Foto: Celebratebooks op Facebook

Verdrietig nieuws voor liefhebbers van de Celebrate Books Box. Celebrate Books stopt namelijk na het tweejarig jubileum van deze maand. Een bericht geeft op Facebook aan dat de twee jaren vol hoogte- en dieptepunten helaas steeds meer dieptepunten kenden.

Celebrate Books werd bedacht door boekenwurm Sandra, die als klein meisje al dol was op boeken en toen ze opgroeide die liefde absoluut behield. In gesprek met andere book nerds kwam ze erachter dat er in Nederland behoefte was aan de boekboxen zoals Amerika en Engeland. Vanaf 2016 werd het dankzij Sandra en Willemijn mogelijk om ook in Nederland een boek met goodies als “feestje op de deurmat” te ontvangen.

Kritiek
Dat feestje is helaas nu toch over. “Zoals veel van jullie weten, doen we Celebrate Books naast onze baan. Wekelijks steken we veel tijd in het samenstellen van de boxen. Het is altijd zo tof om alle unboxings online te zien. Helaas zien we de laatste tijd steeds meer negatieve reacties,” schrijven de dames op Facebook.

Ze horen graag kritische geluiden, maar helaas is er de laatste tijd van opbouwende kritiek geen sprake. Dat is natuurlijk totaal niet leuk voor de moeite en liefde die in de boxen wordt gestopt, en daarom is nu besloten om de stekker uit Celebrate Books te trekken. De laatste box zal in augustus verschijnen.

Laatste feestjes op de deurmat
Dat betekent dus dat je nog wel van minimaal tien boxen gunt genieten, al is het daarna toch echt afgelopen. Celebrate Books roept wel op een mail te sturen als je mee wilt denken voor de laatste boxen. Aan de vele teleurgestelde reacties op Facebook te zien, zullen die ideeën en bestellingen voor de laatste boxen er zeker komen, zodat het jubileum hopelijk toch nog met een hoogtepunt afgesloten kan worden.

Wat vond jij van de Celebrate Books Box, wat ga je het meeste missen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s