Interview met Emilie de Ravin op Dutch Comic Con

Actrice Emilie de Ravin, bekend van haar rol als de sprookjesachtige Belle in Once Upon A Time, was dit jaar op Dutch Comic Con in Utrecht. Voor Televizier.nl en TVGids.nl mocht ik haar interviewen over deze fantasyserie en haar eigen favorieten.

Het interview met Televizier ging vooral over Once Upon A Time. Deze serie loopt namelijk bijna tot z’n eind en Emilies personage Belle was voor het laatst te zien in Beauty. Dat was een enorm tranentrekkende ervaring, vertelt de charmante actrice. Haar collega Robert Carlyle, die Belles geliefde Rumplestiltskin speelt, kon het niet droog houden. Emilie deelde ook haar enorme liefde voor Nederland, en haar niet zo sterke liefde voor door het bos sjokken op hoge hakken.

Voor TVGids.nl maakten we nog een flitsend filmpje over Emilies eigen favoriete series. Wat blijkt: ze kan geen genoeg krijgen van kookprogramma’s, maar zou ook Netflixserie GLOW aan iedereen aanraden.

Kijk jij graag naar Once Upon A Time?

One thought on “Interview met Emilie de Ravin op Dutch Comic Con

  1. Pingback: Book Haul: februari t/m mei 2018 | Boek & Leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s