Book Haul: september 2018

In september ging ik met mijn vader naar de première van de actiekomedie Johnny English strikes again. Naast enorm veel Britse hapjes, kreeg iedereen na afloop van het event ook een goedgevulde goodiebag. In deze bookhaul deel ik wat er allemaal in zat, én een boek dat ik kocht van één van mijn favoriete schrijfsters.

Aangezien de goodiebag uit zoveel items bestaat, begin ik met het boek! Wanneer ik bij de Kruidvat ben, snuffel ik altijd even tussen alle boeken. Meestal staan ze ergens laag in een hoekje of ergens hoog waar je net niet alles kunt zien, dus het is altijd even zoeken om te zien welke boeken ze precies hebben. Net toen ik dacht dat er niks voor mij bij zat, zag ik ineens een roze kaft! En roze schreeuwt meestal dat het een roman of chicklit is. Dat was het ook, namelijk Love Game van Lauren Weisberger. Ik heb alle voorgaande boeken van Lauren Weisberger gelezen en in de kast staan, behalve dus dit boek! Voor 4 euro hoefde ik dus niet eens na te denken of ik dit boek wilde kopen.

Een stuk minder roze was de goodiebag van de Johnny English film. Op dit stoere zwarte sporttasje – het doet me een beetje denken aan zo’n tas die je vroeger meenam voor je gymspullen – stond de filmposter met natuurlijk Rowan Atkinson, de enige echte Johnny English. Sommigen zullen hem wellicht beter kennen als Mr Bean, maar als je die films leuk vond, is Johnny English ook zeker een aanrader!

In het tasje zat onder andere een exemplaar van TopGear, voor mensen die in net zo’n snelle auto willen rijden als Johnny English. Ook zat er een kortingsbon in voor spionagespullen, voor als je zelf ook een spion wilt zijn (of gewoon beveiligingscamera’s wilt ophangen).

Hoewel ik al bomvol zat van alle Britse lekkernijen – en het feit dat ik daarvoor net McDonald’s had gegeten – zat er ook nog wat lekkers in de goodiebag. Een kopje thee kan bij een Engelse film niet ontbreken, dus zaten er zowel Lipton theezakjes als een pak rooibos ijsthee in (die is inmiddels al leeg!). Volgens mij is het pakje van Café Royal om koffie te zetten met karamelsmaak. Om de overgebleven trek te stillen zat er ook een proteïnereep in én (my favorite) een zakje Engelse drop!

Mocht je dan ook nog als superspion een gemene crimineel moeten verleiden, dan zat er last but not least ook nog deze mooie lipgloss in van Pupa Milano. Een hele toffe goodiebag dus met écht heel veel leuke en lekkere goodies.

Heb jij wel eens een film gezien van Johnny English?

3 thoughts on “Book Haul: september 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s