Book Haul: augustus 2018

Wat hebben we een heerlijk lange zomer gehad! Niet gek dus dat Zomer & Keuning nog aan het eind van de maand een heus summer event organiseerde. In de bookhaul van augustus deel ik met jullie wat er in de goodiebag zat.

Alvast een klein voorproefje… want dit mooie boek zat in een zeer bekend tasje. Daarover zie je zo meer! Eerst de totebag. Dit donkerblauwe tasje van VBK Uitgevers had ik al, maar totebags komen tijdens het winkelen altijd van pas. Op het tasje staan alle bedrijven en uitgeverijen die bij VBK horen.

Ook zat in dit tasje een enorm leuk boekje om zelf smoothies te maken. Daarbij zat ook een setje met smoothie tools dat ik op aanraden van Judith nog even dicht liet zitten, omdat ik na het summer event nog naar een GTST event ging – busy life! Gelukkig bleken de smoothietools niet enorm scherpe mesjes te zijn, maar wel perfect om al je fruit mee te snijden.

Vorig jaar was er ook een brainstormevent georganiseerd door Zomer & Keuning. Toen bespraken we het idee voor stickervellen met boekenquotes. Die heb ik daarna nooit meer gezien (of ze zijn me niet opgevallen), dus ik was aangenaam verrast om een stickervelletje met New Adult-quotes van Jennifer L. Armentrout te vinden, superleuk! Met de pen ben ik ook erg blij, want op de een of andere manier hebben we altijd vier pennen liggen, en dan ineens geen één.

Tijdens het summer event kwam naar voren dat sommige mensen boekenleggers sparen, ruilen en zelfs kopen, wow! Ik wist nooit dat er zo’n hele handel in boekenleggers bestond en mensen ze zo graag wilden hebben. Iedereen was dus blij met dit setje boekenleggers van Nooit Meer van Colleen Hoover en de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout.

En dan… het boek! Deze zat niet in het tasje, maar mocht je zelf halen bij de enige echte Lis Lucassen (Olga Hoekstra) zelf. Zij was aanwezig op het event om haar boek officieel te lanceren en al haar fans te voorzien van een handtekening. Ik had echter nog nooit een boek gelezen van Lis Lucassen, maar gelukkig vond ze het juist heel leuk dat ik nu met haar boeken kennis kon maken. Volgens haar was dit een goed boek om mee te beginnen. Uiteraard signeerde ze ook mijn exemplaar van Grenzeloos.

Welke boeken heb jij gesigneerd in de kast staan?

3 thoughts on “Book Haul: augustus 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s