Dit zijn de acteurs in de After film

Foto: After Movie Facebook

Het boek After van Anna Todd wordt verfilmd. Het eerste deel uit de New Adult-reeks verschijnt in 2019 in de bioscoop. Over een Nederlandse releasedatum is nog geen nieuws bekend, maar wel weten we al wie de rollen van Tessa, Hardin en hun ouders en vrienden gaan vertolken.

In eerste instantie zou Julia Goldani Telles de rol van Tessa Young op zich nemen. Wegens problemen met de planning stapte zij uiteindelijk toch uit de film voor de productie. Maar het team van After kwam met een nieuwe Tessa, namelijk Josephine Langford! Komt de naam je bekend voor? Josephine is inderdaad de zus van Katherine Langford, bekend als Hannah Baker van 13 Reasons Why.

https://www.instagram.com/p/BlB8NWgBawg/?utm_source=ig_web_copy_link

De rol van Hardin Scott, de badboy op wie Tessa verliefd wordt op de film, wordt op zich genomen door Hero Fiennes-Tiffin. Hoewel Hardin in het boek After piercings heeft, is ervoor gekozen om hem in de film geen piercings te geven. Volgens schrijfster Anna Todd zagen de piercings er niet passend uit en is ervoor gekozen om Hardin alleen tattoo’s te geven in de film.

https://www.instagram.com/p/BigVAdlldz8/?utm_source=ig_web_copy_link

Ook de vriendengroep van Tessa mag in de film natuurlijk niet ontbreken! Tessa’s best friend Landon wordt gespeeld door Shane Paul McGhie. Haar stoere roommate Steph wordt gespeeld door Khadijha Red Thunder. Haar vertrouwde en dreamy jeugdvriendje wordt geportretteerd door Dylan Arnold.

https://www.instagram.com/p/BlZHvesholZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlZJJmdhAOQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlvbqliB8vR/?utm_source=ig_web_copy_link

In Hardin’s vriendengroep is badboy Jace is van de partij en wordt gespeeld door Swen Temmel, he’s up to no good… De keuze voor Tristan is verrassend, want die rol wordt namelijk gespeeld door Pia Mia. In het boek is Tristan namelijk een jongen! Deze verandering is speciaal voor de film gemaakt, waardoor personage Steph nu een vriendin heeft in plaats van een vriendje. Verder wordt Zed gespeeld door Samuel Larsen en Molly door Inanna.

https://www.instagram.com/p/BlCRep8hRHi/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BldS0amhKLF/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlfxkK4BWZz/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BleDSfahe2P/

Naast deze hechte vrienden zijn ook een aantal volwassenen uit de boeken gecast. Peter Gallagher speelt Ken Scott, de vader van Hardin. Zijn vrouw, Karen, wordt gespeeld door Jennifer Beals. Karen is de moeder van Landon en wanneer zij trouwt met Ken, worden Hardin en Landon broers. De bemoeizuchtige moeder van haar ‘Theresa’ kan natuurlijk ook niet ontbreken in de film. Carol Young wordt gespeeld door Selma Blair. Daarnaast is er nog één naam over in dit rijtje volwassenen, en meteen de laatste acteur die gecast is. Het verhaal speelt zich af op de universiteit, en daar zijn immers leraren nodig. Professor Soto heeft ook een kleine verandering ondergaan, net als bij Tristan is Professor Soto geen man, maar een vrouw gespeeld door Meadow Williams.

https://www.instagram.com/p/BlnvwAwhSD2/

https://www.instagram.com/p/BlqKx3phQyW/

https://www.instagram.com/p/BlZHqPNh0ir/

Wat vind jij van de casting voor de film?

3 thoughts on “Dit zijn de acteurs in de After film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s