Book Haul: juni & juli 2018

Wisten jullie dat juli mijn favoriete maand is? Ik ben namelijk dol op de zomer! Geef mij maar het liefst het hele jaar warm weer. En aangezien juni ook heerlijk vertoeven was dit jaar, mag juni er wel als lievelingsmaand bij. Ik deel in deze bookhaul mijn zomeraankopen én verjaardagscadeautjes. 

Juni

In juni kreeg ik het enorme pareltje waarvan ik zelf al op het punt stond om ‘m te gaan kopen: Voor Mij van Jojo Moyes. Ik had via onze lokale The Read Shop meegedaan aan een winactie en mocht het boek komen ophalen! Het personeel wist al gelijk waar ik voor kwam toen ik bij de balie kwam en had het boek zelfs helemaal leuk ingepakt. Wat mij betreft mag Jojo Moyes nog tientallen boeken schrijven over Louisa Clark!

Verder kreeg ik van mijn klasgenootje Annemieke het nieuwste boek van Fifty Shades of Grey. Ze is helemaal fan van de films, dus een Christian Grey kon in haar boekenkast niet ontbreken! Ze kreeg echter twee exemplaren van het boek en besloot er eentje aan mij te geven. Vrienden die weten dat je van lezen houdt zijn de beste vrienden, nietwaar?

Daarnaast kreeg ik zelf een heel wat kindvriendelijker boek in vergelijking met Fifty Shades, namelijk Dit is allemaal waar van Lygia Day Peñaflor. Ik had een soort Pretty Little Liars-achtig boek verwacht afgaande op de cover en het verhaal over vier vrienden in een high school setting, maar het boek bleek best wel freaky te zijn. Ik denk dat het het soort boek is waar je enorm van houdt, of totaal niet. Voor mij was het ‘m helaas niet helemaal, al vond ik de verhaallijn over een shady schrijfster wel erg origineel gekozen.

Juli

Het allergrootste cadeau in juli was een telefoontje dat ik kreeg op mijn verjaardag. Na enorme stressvolle maanden rondom mijn scriptie, werd ik tijdens een shoppingtripje met mijn vriendinnen op 5 juli ineens gebeld door een docent van school. Eerst had ik totaal niet door wie er nou precies belde, tot hij zei: “Ik heb je scriptie nagekeken.” Hij liet al meteen weten dat ik ergens rond de 9 uit zou komen en mijn scriptie dus dubbel en dwars gehaald had! Dat hebben we uiteraard gevierd met wafels en een drankje.

Tot mijn spijt ben ik vergeten om foto’s te maken voor het inleveren van mijn scriptie – ik wilde er ook zo graag vanaf natuurlijk, haha – maar waar ik wél foto’s van heb zijn mijn toffe verjaardagscadeaus. Van mijn zus kreeg ik namelijk een verzameling schoolspullen met lama’s erop en een leuk happy notitieboekje:

Van mijn beste vriendin Jenni kreeg ik per post een verrassingspakketje met daarin deze fantastische mok!

Naast onze superlieve foto staat er op de achterkant een quote van mijn grote idool… Taylor Swift! Want tja, het was mijn 22e verjaardag, en dan kan haar nummer 22 toch echt niet ontbreken. Daarnaast kreeg ik ook nog twee kaartjes van m’n zus en familie.

Wanneer ben jij jarig?

One thought on “Book Haul: juni & juli 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s