Book Haul: februari t/m mei 2018

Voor een keertje deel ik een grote ‘kleine’ bookhaul, want van februari t/m mei zat ik niet tussen de boeken, maar tussen de BN’ers! Ik kocht daarom dus niet enorm veel nieuwe boeken, maar wist toch deze mooie selectie te bemachtigen.

Februari

In februari kreeg ik van Uitgeverij de Fontein het ebook van Showstopper. Dit boek is het debuut van Hayley Barker, en wat een goed debuut! Deze YA heeft een horrortintje en doet qua dystopie denken aan de The Hunger Games van Suzanne Collins en Fire Sermon van Francesca Haig, maar is toch een boek met een echt origineel verhaal. Zelf kocht ik nog een afgeprijsd pakketje met daarin de Cosmogirl en Girlz van die maand. Kun je al raden waarom? Juist, Cole Sprouse! Als je Riverdale kijkt, kun je toch niet om de hunks in de serie heen!

Maart

Maart werd Zomer & Keuning-maand, want ik kreeg het ebook van Nooit Meer van Colleen Hoover opgestuurd! Een boek dat net iets zwaarder is dan Colleens vorige boeken, maar zeker net zo goed geschreven. Ook kocht ik Vurig van J.L. Armentrout bij de Action voor maar 1,88 euro! Ga dus zeker een keertje kijken bij de Action of bij de Kruidvat, want soms liggen er tussen de goedkope boeken exemplaren die nog vrij recent zijn verschenen.

April

April was een karige boekenmaand, maar daarom niet minder leuk. Ik ging namelijk naar Dutch Comic Con en interviewde niemand minder dan Emilie de Ravin, de actrice die Belle speelde in Once Upon A Time. Ik kocht geen boeken op het Dutch Comic Con, alleen een sleutelhanger van Pusheen. Wel jeugdsentiment: de tekenaar van Suus & Sas was er om te signeren! Helaas had ik geen oude Tina’s bij me en waren de handtekeningen wat prijzig. Maar ik bleef niet volledig met lege handen achter. A.W. Bruna stuurde namelijk onverwachts het boek Oorlogskind van Mechtild Borrmann op, dankjewel!

Mei

Als je me sprak in mei, kan je moeilijk gemist hebben wat er toen gebeurde, zoveel heb ik het er waarschijnlijk over gehad! Ik werd namelijk gevraagd door Koffietijd om in Loretta Schrijver’s boekenclub te komen praten over Drie Wensen van Liane Moriarty. Dat was absoluut fantastisch. Ik moest al vroeg op het station zijn en werd daar opgehaald om naar de Koffietijd villa te gaan in Eemnes. Omdat het die week Dodenherdenking en Bevrijdingsdag was, was Gerdi Verbeet te gast in de studio. Zij is voorzitter van het Nationaal Comité 4 & 5 mei. Na haar interview vroeg ze of ik het speciale boekje voor 4 en 5 mei wilde hebben, geschreven door hoogleraar sociologie Heerma van Voss en filosofe en publiciste Stine Jensen. Stine Jensen was die dag ook te gast en dat was toch best gek om haar in het echt te zien na haar optreden bij Wie Is De Mol.

Achteraf kreeg ik ook bericht van Lise van A.W. Bruna, zij had het interview gezien en stuurde me daarom het nieuwste boek op van Liane Moriarty met een persoonlijk briefje erbij, lief!

Wat is jouw beste boekenkoop van de afgelopen maanden geweest?

3 thoughts on “Book Haul: februari t/m mei 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s