Netflix deelt trailer en releasedatum To All The Boys: Always and Forever

To All The Boys: Always and forever poster

Foto: Netflix

Lara Jean is terug! Na het succes van To All The Boys I’ve Loved Before en To All The Boys: P.S. I Still Love You op Netflix is de derde en laatste verfilming van de boekenserie van Jenny Han in zicht. De streamingsdienst deelt de trailer én releasedatum van To All The Boys: Always and Forever, waarin Lara Jean en Peter zich klaarmaken voor het einde van de middelbare school.

Voor wie even een opfrisser nodig heeft: het begon allemaal met een oude liefdesbrief. Het schoolleven van Lara Jean Covey (Lana Condor) staat volledig op z’n kop als haar geheime liefdesbrieven die ze schreef maar nooit opstuurde op onverklaarbare wijze bij haar crushes van de afgelopen jaren terechtkomen. De brieven waarin ze haar hart uitstortte, blijken terecht te zijn gekomen bij de vijf jongens op wie ze verliefd was… of misschien wel is.

In de tweede film zien we (spoiler alert!) hoe het Lara Jean na haar onverwachte liefdespost vergaan is. Zo hebben zij en Peter (Noah Centineo) besloten om officieel voor elkaar te kiezen. Maar net als het begin van haar ‘nog lang en gelukkig’ in zicht lijkt te zijn, komt er een andere jongen in het spel die ook een liefdesbrief van Lara Jean heeft ontvangen.

To All The Boys: Always and Forever
In het allerlaatste deel ontdekken we wat de toekomst in petto heeft voor Lara Jean en Peter. Netflix deelde vandaag de allernieuwste trailer van To All The Boys: Always and Forever waarin we zien hoe Lara Jean zich voorbereidt op het einde van haar middelbareschooltijd en de overgang naar een leven als volwassene. De romantische brievenschrijfster en Peter schrijven zich allebei in voor dezelfde universiteit, alleen terwijl Peter wordt toegelaten, krijgt Lara Jean een afwijzingsbrief. Maar wanneer ze gaat reizen, veranderen haar ideeën over hoe haar leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zal zien nadat ze is geslaagd.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen hoe dit feelgoodverhaal afloopt. To All The Boys: Always and Forever verschijnt namelijk al op 12 februari op Netflix!

Jenny Han
Wie echt niet kan wachten kan alvast ontdekken hoe het afloopt in de boeken. De To All The Boys-reeks werd gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jenny Han. Het eerste boek heet To All The Boys I’ve Loved Before (in het Nederlands vertaald als Aan alle jongens van wie ik hield), het tweede boek heet P.S. I Still Love You (in het Nederlands vertaald als PS ik hou nog steeds van je) en het allerlaatste deel kun je vinden onder de titel Always and Forever, Lara Jean (in het Nederlands vertaald als Veel liefs, Lara Jean).

Heb jij de films gezien of de boeken gelezen van To All The Boys?

2 thoughts on “Netflix deelt trailer en releasedatum To All The Boys: Always and Forever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s