Tip: Korting bij American Book Center

Foto: American Book Center

Dit leek me wel een leuke tip om te delen, want op zaterdag 15 november geeft American Book Center extra korting! Als je in het bezit bent van een CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) of Knaek-pas krijg je die dag 20% korting op al je aankopen en een verrassingsboek cadeau. American Book Center is te vinden op de volgende adressen:

Spui 12
1012 XA Amsterdam

Lange Poten 23
2511 CM Den Haag

Op 25 maart werd de locatie in Amsterdam door het magazine Monocle verkozen tot de beste boekwinkel in de wereld.

De winkels verkopen alleen Engelse boeken en tijdschriften. Er is ook een Espresso Book Machine die ter plekke boeken print. Dit kunnen zowel bestaande boeken zijn als zelf gepubliceerde boeken. Als je zelf een boek wil laten drukken, moet je wel eerst naar de guidelines op de website van ABC kijken. Het hangt ook af van de drukte in de winkel, dus je hebt kans dat het op 15 november even zal duren.

De korting en het verrassingsboek gelden overigens alleen in de winkel en niet in de online store. De actie georganiseerd door CJP gaat samen met de verkoop van CJP-passen die dag in ABC Amsterdam. Het is dus vooral een promotieactie voor CJP, maar er zijn (gelukkig) geen titels waaruit je verplicht bent te kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s