Dansen met schrijftalent tijdens de Jonge Schrijversavond

Foto: Jonge Schrijversavond

Aankomende vrijdag vindt de zesde editie van De Jonge Schrijversavond plaats. In de Stadsschouwburg Amsterdam leest jong Nederlands schrijftalent die avond voor. Maurice Seleky, oprichter van de Stichting Jonge Schrijversavond en schrijver van zijn eigen roman Ego Faber, zal de schrijvers interviewen.

Het volgende teaserfilmpje kondigt precies aan wie er te vinden zijn en wat er te doen is:

Ben je niet zo bekend met de verschillende namen in het filmpje? Dan is er op de website van de Jonge Schrijversavond een link te vinden met een uitleg van elk onderdeel. Hier vind je ook een korte biografie van de schrijvers die komen: Yuki Kempees, Mano Bouzamour, Shira Keller, Jamal Ouariachi, Renee Kelder en Anne-Mieke Samson.

Dit jaar wordt voor het eerst de Gouden Schrijfmachine uitgereikt. Dit is volgens de website een “een ereprijs voor een persoon of organisatie die zich in de breedste zin des woords heeft ingezet voor nieuwe literatuur”.

Het talkshowgedeelte van de avond duurt van 20:00 tot 22:30. Aansluitend is er Het Jonge Schrijversbal met DJ-muziek van 23:00 tot 03:00. Wat nog leuker is dan dansen met schrijvers, is dat je ook je boeken kunt laten signeren. De perfecte kans om een praatje te maken met de toekomst van de literatuur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Stadsschouwburg Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s