SSS | Super 6 non-book maar wel boeken dingen

blossombags

Foto: Een favoriet non-book product van mij is de Blossom Bag.

Het is even druk geweest, tentamens laten niet enorm veel tijd over voor lezen, laat staan bloggen, vandaar dat we van de ene Super Six Saturday in de volgende vallen. Ik maak het aankomende week weer goed met een leuke poll! Voor nu is hier de SSS van deze week met non-boek dingen, dat is dus zo’n beetje alles wat iets met boeken te maken heeft, behalve boeken zelf.

1. Boekenleggers
Ik ben dol op boekenleggers! Ik heb een heel stapeltje in de kast liggen en het andere deel zwerft ergens rond achterin een boek. Het allerleukste vind ik boekenleggers die speciaal voor een boek of film zijn gemaakt. Meestal gebruik ik die dan speciaal voor die boeken. Maar in het algemeen zijn boekenleggers gewoon heel handig als je niet van ezelsoren houdt.

2. Blossom Bags
Uitgeverij Blossom Books heeft een hele lijn met non-book producten. De canvas tasjes zijn in verschillende boekhandels te verkrijgen en inmiddels zijn er al vijf verschillende quotes (zie foto bovenaan en hieronder). Handig om je spullen in mee te nemen en te laten zien dat je een proud bookjunkie bent. Ik heb zelf de “Reading is for awesome people”-tas met een andere opmaak, omdat die nu iets veranderd is.

Blossom Bags

Foto: De overige drie Blossom Bags met bookquotes.

3. Sieraden
Sieraden uit boeken vind ik prachtig. Helaas zijn veel van de sieraden wel vaak prijzig, maar je moet goed zoeken. Zo heb ik zelf namelijk een Mockingjay-ketting besteld toen die was afgeprijsd. Bij de Claires zijn er soms ook sieradenlijnen van populaire films, zo heb ik al Twilight, The Hunger Games en Harry Potter voorbij zien komen.

4. Blossom Mugs
Ik kom toch weer uit bij de producten van Blossom Books. Naast canvas tasjes hebben ze namelijk ook mokken met een leuke opdruk. Zo kan je gaan voor “Shut up, I’m reading.” of “Disturb at our own risk” of “Shut up, I’m writing.” Er was nog een “All you need are books & tea”-mok en die mis ik wel een beetje, maar deze mokken werken ook als je beste nieuwe thee- of koffievriend.

blossommugs

Foto: Blossom Books

5. Boekensteunen
Dit is typisch zo’n product dat ik echt nodig heb, maar nog niet heb. Ik ben gewend aan een gevulde boekenkast, dus toen ik pas een harde bons hoorde verwachtte ik niet gelijk dat m’n nieuwe Lisette Jonkman was omgevallen. Nu heb ik dus maar een boek schuin neergezet, maar een boekensteun zou ideaal zijn. En een groot woord als “read” of een gekleurde boekensteun staat nog vrolijk in de kast ook.

6. Miniatuur boekjes
Ik noem ze zelf wel eens “baby books” omdat ze zo schattig zijn: de miniatuur boekjes. Het zijn hele kleine boekjes die je zelf kunt maken voor de sier, of met een touwtje eraan voor een ketting. In deze Pinterest tag vind je talloze manieren om zo’n klein boekje te maken.

babybook

Foto: Etsy

Welke non-book producten vind jij leuk? En heb je een tip voor een leuke boekensteun voor mij?

2 thoughts on “SSS | Super 6 non-book maar wel boeken dingen

  1. Bij de Kwantum verkopen ze weleens van die metalen boekensteunen. Zo hadden ze bijv. ooit steunen in de vorm van een vlinder en ik zag tijdens me werk ook iets staan met een tekst. Alleen weet ik nu niet zeker of dat nou een boekensteun was… Ik kan helaas niks vinden op de site. Ik kan wel voor je kijken in de winkel, maar dat wordt waarschijnlijk zaterdag!

    Die Blossom Bags zijn trouwens echt super leuk!! Leuke teksten =)

    Like

    • Bedankt voor je reactie Jenni! Soms heb je inderdaad ook van die gewone teksten om ergens neer te zetten zonder dat het een boekensteun is, dus dan is het lastig, haha. Maar ik hoor het graag! En ik vind ze ook leuk, al heb ik zelf een ander die met 99 problems vind ik ook erg grappig.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s