Boekenleven nu te volgen via Bloglovin’

bloglovin

Ik merkte onlangs op dat als je met alleen een Bloglovin’ account op mijn blog komt, je niet zo’n handig follow knopje meteen bovenaan in beeld krijgt. Daarom heb ik nu een aparte button toegevoegd aan de rechterkant. Als je op “follow me on bloglovin'” klikt kan je voortaan mijn berichten gewoon in je bloglovin’ feed lezen.

WordPress-gebruikers kunnen nog steeds volgen met de automatische button bovenin, of nu ook met “follow boekenleven on wordpress” aan de zijkant. Via e-mail volgen is ook nog steeds mogelijk, dus hopelijk ben ik nu overal bereikbaar.

Heb je nog een andere soort blogaccount waarmee je nog niet kan volgen, of andere opmerkingen? Laat het me dan weten in een reactie of via de contactpagina, dan antwoord ik zo snel mogelijk!

 

4 thoughts on “Boekenleven nu te volgen via Bloglovin’

    • Ik denk dat het iets groter is. De WordPress blogs worden sowieso veel populairder, ik heb al best wat boekenblogs gezien die naar WordPress overstappen, maar de Bloglovin’ follow buttons kom je nog op heel veel blogs tegen. Je kunt namelijk met Bloglovin’ al je favoriete blogs volgen, mensen kunnen ook zo’n Bloglovin’ button op bijvoorbeeld hun Tumblr plaatsen. Het handige is dan weer dat met een Bloglovin’ account je niet een WordPress of Blogger account speciaal hoeft aan te maken om iemand te volgen, en aangezien mensen er niet van houden om 10 verschillende accounts en wachtwoorden te hebben, denk ik dat Bloglovin’ wel wat populairder is dan de losse blogsites.

      Like

  1. Pingback: Volg jij Puckelicious al? | puckelicious

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s