Bridget Jones is terug!

Foto: Pastposters

Na elf jaar wachten is de eerste preview daar van een derde Bridget Jones film. In Bridget Jones’s Diary en Bridget Jones: The Edge of Reason vertolkte Renée Zellweger de hoofdrol. Nu kruipt ze in Bridget Jones’s Baby opnieuw in de huid van de grappige, wat door gewicht geobsedeerde, klunzige dagboekschrijfster.

Het Britse filmproductiebedrijf Working Title plaatste vandaag de eerste foto online op Twitter. Op de foto is Renée opnieuw te zien als Bridget, nu met een tablet in plaats van een dagboek.

Helaas komen niet alle bekende gezichten terug in de film. Hugh Grant, die Daniel Cleaver speelde, keert niet terug op het witte doek in het derde deel. “Ik denk dat ze door kunnen gaan zonder Daniel. Het boek is voortreffelijk, maar het script is totaal anders – ten minste, het script zoals ik het een paar jaar geleden heb gezien,” liet hij eerder dit jaar weten in een interview aan Free Radio.

Colin Firth, bekend als Marc Darcy, is wel opnieuw te zien in de film. Fans kunnen opgelucht adem halen, want de film volgt niet de verhaallijn van het boek. Geen Daniel Cleaver dus, maar wel gewoon Mr Darcy, én Patrick Dempsey die zich onlangs bij de cast heeft gevoegd.

Kijk jij uit naar het derde deel van Bridget Jones?

3 thoughts on “Bridget Jones is terug!

 1. Ohhhh! Ik ben blij dat Renée wel gewoon weer Bridget speelt, want daar waren toch ook even twijfels over?! Ik herken op die foto wel echt gewoon Bridget, een volwassen Bridget 😁 Ik heb eerlijk gezegd alleen nog de eerste film gezien…maar dan doe ik van tevoren wel even een marathon! Want zou dit vervolg toch wel willen zien!

  Like

  • Jaa, omdat ze er qua uiterlijk ineens zo anders uit zag toen ze voor het eerst weer op de rode loper verscheen vorig jaar. Maar als ik die foto’s met deze vergelijk valt het eigenlijk wel mee en zie ik haar Bridget look er zeker nog wel in! Want ze speelt nu ook geen dertiger meer natuurlijk. Nou, alleen nog even de tweede zien dan, en inderdaad ook de eerste als je toch bezig bent, haha. Ik ook, ben erg benieuwd of ze de stijl en humor van de eerdere films weten te behouden 🙂

   Like

 2. Ohhhh! Ben blij dat Renée wel gewoon weer Bridget speelt, want daar waren toch ook even twijfels over?! She’s the only one 🙂 Moet van tevoren nog wel even een marathon doen of zo…want heb eerlijk gezegd alleen nog de eerste film gezien.. oeps! Maar die was wel echt super leuk!! 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s