Bevalling voor Bridget Jones

Een oude foto van de tweede Bridget Jones film. Hugh Grant (links) speelt niet mee in de derde film. Foto: datainfox

Bridget Jones is uitgerekend! Ze zal bevallen op 22 april 2016, want dan komt de derde Bridget Jones film in de Europese bioscopen. Deze datum is bekend gemaakt op de website IMDb, een online databank van films en series. De exacte datum voor de Nederlandse bioscopen is nog niet bekend.

Eerder liet ik al weten dat Hugh Grant niet in de film te zien zal zijn. Wel is er waarschijnlijk een rol weggelegd voor zanger Ed Sheeran. Hij plaatste een foto op zijn Instagram-account samen met de befaamde Bridget, gespeeld door Renee Zellweger. “Heb de dag doorgebracht als acteur in de nieuwe Bridget Jones film. Ik vond het heel leuk, jullie gaan het ook heel leuk vinden,” plaatste hij onder de foto met een hashtag van de titel van de film.

Patrick Dempsey, bekend van Grey’s Anatomy, gaat een van de hoofdrollen vertolken in de film. Colin Firth neemt opnieuw de rol van Mark Darcy op zich. Ook oude bekenden als Bridget’s vader (gespeeld door Jim Broadbent), Bridget’s moeder (gespeeld door Gemma Jones) en Una Alconbury (gespeeld door Imrie) keren terug vertolkt door dezelfde acteurs als in Bridget Jones’s Diary en Bridget Jones: The Edge of Reason.

6 thoughts on “Bevalling voor Bridget Jones

  • Hij speelde ooit al in een serie, The Bastard Executioner, maar volgens mij is dit dus z’n eerste film, ik ben heel benieuwd! En of hij echt een rol speelt of zichzelf, ik hoop het meest op een rol, dat is wel het leukste. Haha, je kunt ze altijd nog een keer kijken, tijdens Kerstmis komen ze regelmatig op tv (waarschijnlijk vanwege Mr Darcy’s lelijke kersttrui).

   Like

 1. Ohh, super leuk! Dit gaat dan ook over het derde boek neem ik aan ^^? Wel super leuke dat alle ‘oude’ acteurs er weer in mee gaan spelen. Deze wil ik zeker gaan kijken, de andere Bridget Jones films waren ook echt hilarisch, haha 😀

  Like

  • Volgens mij is het een film losstaand van het derde boek. In Mad About The Boy heeft Bridget namelijk twee kinderen, en hier lijkt het erop dat het vooral over een zwangere Bridget Jones gaat. En zonder al te veel te spoileren over Mr Darcy in het boek: hij zit in de film, dus ik denk dat dit verhaal iets anders loopt. Maar ik vond ze ook zo geweldig, ik ben echt heel benieuwd! Ik denk dat ik altijd het meeste moet lachen om de eerste film. Bedankt voor je reactie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s