BOOKMAS readathon

Foto: ohmybook.nl

Het is kerst op één van mijn favoriete blogs, namelijk Oh My Book. De blog is in kerstsferen met sneeuw, lampjes en kerstachtige posts voor BOOKMAS. Wat dat dan is? Een kerstfeestje op de blog met op 19 en 20 december een kleine readathon.

In hartje zomer eerder dit jaar werd de eerste #OHMYBOOKATHON georganiseerd, ook ik deed toen mee aan deze leesmarathon. Het succes zet zich voort, dit keer met een winterse tegenhanger in het klein. Tijdens de BOOKMAS readathon zullen boekenwurmen niet een week, maar een weekend intensief gaan lezen.

Net als in de zomer zullen er ook nu challenges en winacties zijn. En natuurlijk de leessprints, waarbij je alles om je heen – mobiel, laptop, huisdieren – even z’n gang laat gaan om zelf zonder afleiding in een uur zo veel mogelijk te lezen.

Je kunt je HIER inschrijven voor de readathon. Daar kun je meteen je social media account achterlaten, om jouw to be read stapel te delen en Oh My Book op de hoogte te houden van jouw leesvoortgang! Tijdens het lezen kun je dan via dit formulier de boeken die je uit hebt invullen en een cijfer geven.

Wat is jouw TBR voor de #BOOKMASreadathon?

One thought on “BOOKMAS readathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s