5 dingen waar ik naar uitkijk na tentamens

16840395246_a2841b0f4e_z

Foto: Moyan Brenn op Flickr

Na volgende week ben ik op en top Europa. De tentamens zijn weer in zicht en vandaar dat het hier wat stiller is. Bij ons noemen ze het nog liefkozend “de toetsweek”, alsof de middelbare school achtige benaming ons iets meer geruststelt. Ik leer over de identiteit van Europa, het verschil tussen de Europese Commissie en het Europese Parlement en ergens op de achtergrond schreeuwt een longread geschreven te willen worden. Dat vergt dus een goede planning, maar ook na de deadlines heb ik al een weekje ingepland. Dit is waar ik naar uitkijk na de tentamens!

  1. Het Boekenfestijn

Het Boekenfestijn in Rotterdam komt er weer aan, van 28 januari t/m 31 januari. Mijn laatste tentamen is helaas op de 29e, dus ik kan niet voor de eerste lading ’s ochtends vroeg klaarstaan zoals vorig jaar. Maar als ik m’n longread voor die dag kan inleveren, ben ik van plan vrijdag na m’n laatste tentamen in de trein te stappen. Wie zie ik daar?

2.  Pretty Little Liars
De eerste aflevering Pretty Little Liars van 6B vond ik geweldig. Inmiddels is er alweer een nieuwe aflevering. Die laat ik even liggen, want dan heb ik er na de tentamens twee om naar uit te kijken.

3.  Shadowhunters

Om even bij de series te blijven, de eerste aflevering van Shadowhunters viel nogal tegen. Ik keek deze met mijn klasgenootje Maritte in de trein en de helft van de tijd zaten we met opgetrokken wenkbrauwen te kijken. Toch ben ik van plan zodra ik meer tijd heb de serie nog een kans te geven.

4.  Shoppen

Met een paar vriendinnen hebben we al afgesproken wat we in de herkansingsweek gaan doen: shoppen bij de Primark! Niet dat ik nog kleren nodig heb, maar wie zegt er nou nee tegen shoppen?

5.  Boeken lezen

Een heel logisch en voor de hand liggende optie, maar wat wil ik graag weer lezen in een boek zonder moeilijk geconstrueerde Engelse zinnen. Daarnaast wil ik ook recensies schrijven van de boeken die ik recent heb uitgelezen, waarvan als eerst Lobsters op het programma staat.

Heb jij ook toetsen of tentamens? In dat geval: heel veel succes! Waar kijk jij naar uit als je klaar bent met leren?

2 thoughts on “5 dingen waar ik naar uitkijk na tentamens

  1. Volgens mij (want ja, dat weet ik echt niet) zit je alweer vol in de schoolbanken, maar ik hoop dat je alles hebt kunnen doen wat op dit lijstje staat en zo niet, heb je over anderhalve week gelukkig weer voorjaarsvakantie. 🙂

    Like

    • Gelukkig wel! En shoppen werd het niet met jullie, maar ik ben wel bij de Primark geweest, dus uiteindelijk kon ik uit op 4 van de 5! (want van Shadowhunters is nog niks gekomen, ook vanwege de tweets dat het niet veel beter wordt)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s