The 5th Wave problems

20160127_185330Met hun matchende outfits stonden ze vlak buiten de filmzaal te kijken hoe de fans die zij hadden uitgenodigd op de foto gingen en vol spanning de zaal binnendruppelden. Lisa en Melanie Kolster, beter bekend als Girls World Problems, organiseerden hun eigen filmavond met een voorpremière van The 5th Wave.

Van het station hoefde je alleen nog maar over te steken en dan was je er: Pathé Arena in Amsterdam. De fans die op de gastenlijst stonden konden zich aanmelden en werden boven verwelkomd met een drankje en popcorn. Daar konden ze nog gauw op de foto met hoofdrolspeler Chloë Grace Moretz en Alex Roe – niet de echte natuurlijk, maar met een scherm dat de filmposter achter de bezoekers projecteerde.

De zaal zat goed vol, met nog twee rijen resterend voor de persoonlijke gasten. Naast Girls World Problems waren namelijk ook Youtubers als Quinty Misiedjan en Kelvin Boerma aanwezig. Toen was het moment daar, onder applaus hield de tweeling een korte speech met bedankjes en zocht de lootjes uit om vijf filmtassen met boek en poster weg te geven.

“We zullen nu gauw ophouden met praten, dan kunnen jullie de film gaan kijken.” Het licht ging uit voor twee uur allesoverheersende natuurrampen, buitenaardse wezens en de nodige oehs en aahs bij de minder gewaardeerde scenes (groene hersenovernemende insecten) en de zeer gewaardeerde scenes bij het vrouwelijk publiek (een glimp van Evan in een rivier). De film was spannend en spectaculair en is vanaf vandaag officieel te zien in de bioscoop.

Girls World Problems is een Nederlands kanaal op Youtube bestaande uit de tweeling Lisa Kolster en Melanie Kolster, die in het echte leven eigenlijk een drieling vormen met hun broer. Elke zondag plaatsen ze een nieuwe video, al shockten ze een paar dagen geleden hun fanbase door hun video “Stoppen wij met Youtube?” Gelukkig stoppen de meiden niet echt, maar nemen ze een korte break om nieuwe en betere video’s op te nemen.

Bedankt aan Lisa en Melanie dat ik bij deze voorpremière mocht zijn!

Ben jij van plan om naar The 5th Wave te gaan?

5 thoughts on “The 5th Wave problems

 1. Ik heb de trailer al meerdere keren voorbij zien komen op tv en het ziet er heel gaaf uit!! 😀 Ik wist daarvoor overigens nog helemaal niet wat de 5th Wave was 😮 maar het is weer een film gebaseerd op een boekenreeks?

  Misschien dat ik de film wel ga kijken… Ik denk wel dit keer vóórdat ik het boek heb gelezen 🙈

  Like

  • Ja, hij komt steeds op tv voorbij, vooral op MTV. Ik kende het wel, maar ik heb zelf de boeken nog niet gelezen (waarschijnlijk dat ik die binnenkort met m’n boekenbon koop, want de filmeditie is nu uit!). En het is inderdaad gebaseerd op een boekenreeks. Het is weer een trilogie, dus daarvan zijn nu de eerste twee delen uit en de derde wordt dit jaar verwacht. En ach, dat kan ook, heb ik voor deze ene keer ook gedaan! 😉 En zelfs zonder het boek te lezen vond ik het echt een hele spannende film, dus ik ben alleen maar benieuwder welke details er in het boek nog allemaal zijn.

   Like

 2. Wat leuk dat Lisa en Melanie dit event organiseerden! Dat wist ik dan weer helemaal niet, haha terwijl ik hun YouTube-kanaal wel ken. Leuk dat je erbij mocht zijn en hebt genoten (als één van de eerste) van de film. Ik vond de trailer erg spannend, maar ik denk toch niet dat de film echt iets voor mij is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s