Book Haul: april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een gezellig stapeltje van drie boeken in de maand april.

Deze maand legde ik aan jullie de betekenis van het woord Book Haul uit. Een volgende Book Haul mag diezelfde maand dan natuurlijk niet ontbreken! In april was ik vooral enorm druk bezig met een magazine voor de opleiding journalistiek. Dat zal de komende maand nog wel meer zijn, dus helaas is er dan iets minder tijd om te gaan shoppen voor nieuwe boeken. Voor deze Book Haul ging ik dan ook niet zelf de deur uit, maar dat maakt ze niet minder leuk.

De eerste twee boeken kwamen naar me toe dankzij mijn zus. Bij haar Kruidvat hadden ze boeken van Sophie Kinsella en Jill Mansell, toch wel twee van de beste chicklitschrijfsters ever!

Hoewel deze schrijfsters zo’n beetje jaarlijks een boek uitbrengen en er dus veel boeken zijn, heb ik ook enorm veel boeken van ze. Dus ging ik langs al mijn boekenkasten om foto’s te maken van de titels die ik al wel had. Uiteindelijk bleven De Tennisparty en Niet Storen! over, toch nog een aanvulling op mijn collectie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De Tennisparty van Sophie Kinsella. Zelf heb ik nooit kunnen tennissen, maar een boek lezen kan gelukkig (bijna) iedereen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een pocketversie van Niet Storen! van Jill Mansell. Ik hou niet enorm van pockets, maar voor Jill maak ik een uitzondering.

Deze boeken moet ik dus nog even terugbetalen, waarvan al een deel is opgegaan aan Hema-taartjes. Het volgende boek kwam via de post aan en kreeg ik van A.W. Bruna. Tja, het weer mag dan niet goed bij het boek passen, sometimes it snows in april en deze keer echt. Toch waan je je met dit boek even in het warme weer van Portugal, het voelt net alsof het zomer is als je aan het lezen bent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Hittegolf, de nieuwste thriller van Suzanne Vermeer.

Als je mijn blog bekijkt zie je dat ik eigenlijk vooral romans en Young Adults recenseer, maar eindelijk waag ik me weer eens aan een thriller, terwijl ik die normaal niet zo vaak lees.

Eigenlijk was ik eerst geïnteresseerd in Sneeuwengelen, tot me werd gevraagd of ik in plaats daarvan deze wilde lezen. Heb ik spijt dat ik voor dit boek ging? Totaal niet! Deze thriller is tot nu toe zo enorm spannend dat ik niet denk dat ik in het weekend nog iets te lezen over heb. En dan volgt voor jullie natuurlijk een recensie.

Van welk boek krijg jij een zomers gevoel?

7 thoughts on “Book Haul: april 2016

 1. Wat een fijne boeken! Een boek zoals Hittegolf zou nu juist wel van pas komen met dit lekkere weer. Hoelang het zo blijft, mag Joost weten.. maar ik ben er zeker benieuwd naar. Vooral omdat ik naast NA en chicklits wel houd van een thriller op z’n tijd. 🙂

  Like

 2. Inderdaad heerlijke zomerboekjes, vind ik ook erg goed passen bij de zonnige tijd van het jaar 🙂 Ik heb niet dat ik in de zomer per se andere boeken lees dan in de winter, maar vind het wel fijn om de boekjes wat luchtiger te houden naarmate de temperatuur stijgt.

  Like

  • Vind ik ook! En het is inderdaad wel fijn als je bijvoorbeeld ’s zomers vakantie hebt om een relaxend of een lekker spannend boek te lezen, de zware kost laat ik dan liever even liggen ^^

   Like

  • Ik vond deze echt een topper, zo spannend! Ik hou niet altijd van thrillers als ze te eng zijn, maar Suzanne Vermeer schrijft wel heel spannend, maar gelukkig niet al te eng. Welke is je favoriet?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s