Kom erbij in de nieuwe nostalgische Beauty and the Beast

beauty-beast-2017-movie-images

Foto: Screenrant

Herleef de nostalgie met de nieuwe Beauty and the Beast. Walt Disney Pictures brengt een live-action film uit van het bekende sprookje, ditmaal met Emma Watson in de rol van de dappere en zorgzame boekenwurm Belle. De tekenfilm uit 1991 veroverde velen harten en dus doet de trailer dat ook: die is namelijk een exacte replica van de originele trailer van 25 jaar geleden.

Het was al te zien in de teaser-trailer: shot voor shot is deze een remake van de tekenfilmversie. Minder bekend is dat de tekenfilm weer een portrettering is van het sprookje van de Franse schrijfster Jeanne-Marie Leprince de Beaumont .

Nu is de gehele trailer uit en Disney borduurt voort op ons nostalgische hart. Belle ontdekt de immense bibliotheek die we allemaal wel willen hebben en er wordt gedanst met het Beest in de iconische gele jurk:

Hopelijk belooft dit veel goeds voor de uiteindelijke film! Kom erbij, kom erbij, want Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscoop.

Voldoet de Beauty and the Beast trailer aan jouw verwachtingen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s