Book Haul: september 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Welk van deze boeken heb jij al gelezen?

Van 15 t/m 18 december strijkt het Boekenfestijn weer neer bij de Flanders Expo in Gent. Het is alweer even geleden dat ik naar het Boekenfestijn in Utrecht ging, maar wie weet zit er bij mijn aankopen van toen wel een boek waar je nu naar op zoek wil gaan. Verder deel ik nog een aantal boeken waar je recensies van hebt kunnen lezen of kunt verwachten.

Laten we meteen maar beginnen met mijn Boekenfestijn aankopen. Als een trouwe bezoeker merk je toch wel dat je na een tijdje veel boeken al hebt gezien, dus mijn haul was niet al te groot of gek – de tijd van zestien boeken in één keer ben ik toch wel voorbij. Ik kocht Tess staat voor het blok van Lindsey Kelk voor €6,99 en Paniek van Lauren Oliver voor €4,99.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Deze vrolijke roze cover is van het boek van Lindsey Kelk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Hoewel ik nog nooit iets heb gelezen van de schrijfster, ben ik erg benieuw naar Paniek van Lauren Oliver.

Mijn favoriete Boekenfestijn aankoop was toch wel een heuse Twilight pen. Na aanraden van Audrey dat er Twilight pennen of potloden zouden zijn, zocht m’n zus zo ongeveer in alle bakjes naar de pennen voor me. Uiteindelijk kocht ik deze fabuleuze pen voor maar €0,99.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De Twilight pen; hij was het zoeken waard!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Even een close-up!

Van dezelfde Audrey die mij de pennen aanraadde, kreeg ik zoals jullie weten een superspannend blind date. Hierin zaten naast een aantal goodies het boek Vuurvliegjes van Gayle Forman en de Blossom Books Glossy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Ik had het nooit kunnen raden, maar mijn blind date was met het boek Vuurvliegjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De glossy van Blossom Books die ik dankzij Audrey eindelijk weer eens kan lezen!

Niet al te lang geleden ontmoette ik Chantal en Priscilla van Gastel tijdens hun signeersessie in Ede, maar al wat eerder las ik het boek Zonder Jou. De recensie is nog niet herschreven voor m’n blog, maar je kunt wel alvast m’n Chicklit.nl versie lezen. Wel zagen jullie al de recensie van Adele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Zonder jou. Hoe zou Priscilla schrijven en is Chantal net zo goed in thrillers als chicklit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De biografie van hitsensatie Adele.

Als je goed hebt opgelet, blijft er nog één boek over op het stapeltje van de foto. Dat is Hemelvuur van Francesca Haig. Dit boek kreeg ik van A.W. Bruna. Klein probleem, want het was namelijk het tweede deel. Ik ben zelf op zoek gegaan naar het eerste deel en heb die pas uitgelezen. Daar kun je dus zeker nog mijn oordeel over verwachten, als ik niet al opgeslokt wordt door het tweede deel 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Hemelvuur, het vervolg op Vuurpreek.

Dit was dus een heerlijke gevulde Book Haul, met als extraatje een pen. Heb jij eigenlijk een pen waar je altijd mee schrijft?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s