Eerste casting voor Colleen Hoover serie

1rsfaokeeit7e6t6m3o1rca

Foto: Awestruck

Colleen Hoover betreedt Hollywood! Haar roman ‘Confess’ is door The Awestruck Company opgepikt om te veranderen in een tv-serie. Het boek won vorig jaar de Goodreads Choice Award voor ‘Best Romance Novel of 2015’. Een klein deel van de cast voor de New Adult is nu bekend gemaakt.

De hoofdrollen zijn voor Katie Leclerc, Ryan Cooper en Sherilyn Fenn. Leclerc speelt al enkele seizoenen overtuigend haar rol als doof meisje in ‘Switched at Birth’ en zal nu de rol van Auburn Reed op zich nemen. Ryan Cooper, bekend van MTV’s ‘Eye Candy’ speelt Owen Gentry en last but not least neemt Sherilyn Fenn, die we kunnen herkennen als Queenie Schlott in ‘Shameless’, speelt Lydia.

‘Confess’ wordt de eerste serie voor Awestruck, een platform voor vrouwelijke jongvolwassenen. “We’re committed to making the type of content women want to watch, and there’s nothing like a good romance,” zegt Executive Producer Lisa Berger. Hiermee laat ze zien dat Awestruck programma’s wil maken voor vrouwen en liefde daarbij niet mag ontbreken.

Welke hoofdrol in een verfilmd boek vond jij het allerbest gecast?

2 thoughts on “Eerste casting voor Colleen Hoover serie

  1. Oké, ik kende dit boek totaal niet, maar die foto maakt me alleen al nieuwsgierig…Wat waarschijnlijk komt door de acteurs 🙂 dat meisje ken ik natuurlijk van Switched! Daphne!! Maar ik ga hier wel even wat meer over opzoeken 🙂

    Like

    • Inderdaad Daphne van Switched at Birth, ik was ook blij verrast om haar te zien! Ik ben wel benieuwd hoe ze in de serie klinkt, ik denk zonder accent? Hopelijk verschijnt er snel meer over de serie!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s