Book Haul: november en december 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: de Book Haul van november en december.

Ze zijn te mooi om achterwege te laten in de laatste Book Haul van 2016: de boeken die ik aanschafte in november en december. Ik kocht boeken van een andere blogger en bestelde een boek met een cover gemaakt door mijn klasgenootje Maritte.

Laten we beginnen met november. Na het interview met Alexandra Penrhyn Lowe kreeg ik van A.W. Bruna haar nieuwste boek opgestuurd: Nachtrijder. Eigenlijk lees ik vrijwel nooit boeken over geesten, maar voor Alexandra maak ik graag een uitzondering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van A.W. Bruna kwam nog een boek binnen, namelijk Lawinegevaar van Suzanne Vermeer. Na het uittesten van het Leeslijstje kreeg ik namelijk één boek opgestuurd uit mijn lijstje, superlief! Thanks A.W. Bruna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan gaan we naar het boek met de cover gemaakt door mijn klasgenootje Maritte. Terwijl ik druk aan het lezen was tijdens mijn stage, maakte zij vele verschillende covers.  Dit boek hebben we toevallig beiden in handen gehad: ik toen het voor het eerst als manuscript binnenkwam en zij toen ze het boek ging opmaken. Aangezien ik het verhaal over een advocate die vlucht naar een paardenranch zo leuk en chicklit vond, moest ik dit boek wel bestellen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verder kocht ik eind december een aantal boeken over van Angelica van Feel The Future.  Zij was haar boekenkast aan het opruimen en ik zag daar juist wat pareltjes in die ik nog niet had gelezen! Zo was ik ooit begonnen aan Geestesoog maar was mijn abonnement bij de bibliotheek afgelopen voor ik verder kon lezen. Nu kan ik eindelijk verder om te zien of deze serie net zo goed is als The Maze Runner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naar Legend van Marie Lu ben ik altijd al benieuwd geweest, omdat het een boek is dat je talloze keren voorbij ziet komen op blogs en tijdens ruilbeurzen. Toch had ik het boek nog nooit gelezen. Het eerste deel lijkt me een goede start om te ontdekken of dit iets voor mij is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ten slotte twijfelde ik nog over Versplinterd van Dani Atkins. Zou ik dit boek gaan lezen of niet? Angelica overtuigde me: het was een aanrader die ik er zeker bij moest nemen. Tja, als boekenwurm ben je dan zo overgehaald 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat was de laatste Book Haul van vorig jaar! Naar wel boek ben jij benieuwd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s