Book Haul: januari 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Een kleine maar fijne Book Haul in januari.

What a year, what a year! Kun je het je voorstellen dat het echt alweer 2017 is? Er is zoveel in 2016 gebeurd dat je er wel tien blogposts aan kunt wijden, maar dat betekent niet dat het avontuur voorbij is! Zo liep ik nog tot eind januari stage en ging ik naar een evenement van eindelijk een nieuw boek van Veronica Roth.

Met al die evenementen waar ik tussen mijn drukke dagen heen ben geweest heb ik iets bedacht: ik ga ze als een soort throwback thursday met jullie delen. Hoe was bijvoorbeeld mijn ontmoeting met Jill Mansell? En wat hadden Chantal en Priscilla van Gastel allemaal te vertellen over hun boek? Rondom stage en schoolverslagen hebben jullie vast gemerkt dat ik het wat druk heb gehad, maar nu de voorjaarsvakantie eraan komt, wil ik in die week een mooi stapeltje herinneringen uitwerken, zodat jullie er achteraf in gedachten toch nog een beetje bij zijn.

Maar eerst maar even de boeken, want voordat mijn stage bij Boekscout afliep, kon ik niet weggaan zonder nog wat boeken te bestellen. Ik had al een tijdje De Verborgen Schaduw van Lana Mouha op het oog. Dit was namelijk het allereerste boek dat ik las om te oefenen met beoordelen, waardoor ik er toch wel een speciale herinnering aan had gekregen. In de laatste maand besloot ik dit boek toch nog te bestellen als een aandenken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als je Boekscout een beetje volgt, heb je misschien gezien dat ze een verkiezing hebben: BoekGoud. Een van de genomineerden is Nina Prima Ballerina Absoluta van Marion Vermeulen. Als enorme liefhebber van verhalen en series over ballet, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Het is een dun boekje, maar daardoor extra makkelijk om een keer in de trein uit te lezen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van het volgende boek ben ik zo blij dat ik het eindelijk in mijn bezit heb: Carve The Mark! Veronica Roth, schrijfster van Divergent, heeft eindelijk een nieuw boek geschreven. Ik ging samen met mijn beste vriendin naar de Nederlandse lancering in Amersfoort. Veronica zelf was er niet, maar wel de vertaalster van het boek. Ook was er een zeer goed gevulde goodiebag die ik jullie binnenkort zal laten zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een kleine Book Haul voor januari dus om de maand mee te beginnen, maar dat geeft me weer wat ruimte om mijn hele TBR-lijst eens op te gaan stellen voor de voorjaarsvakantie. Welk boek heb jij als eerst in 2017 gekocht?

One thought on “Book Haul: januari 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s