De Fire Sermon tag

firesermon

Jullie hebben pas al mijn recensie kunnen lezen van Hemelvuur, het tweede boek in de Fire Sermon trilogie van Francesca Haig. Bij dit boek hoort ook een leuke boekentag bedacht door Jaike van Jaike vs deboeken die wordt ingevuld door bloggers die het boek hebben gelezen.

Het is een vrij korte tag, maar daardoor juist wel fijn omdat je deze snel kunt invullen. En zoals jullie misschien wel hebben gezien was mijn recensie huge, omdat ik graag wilde uitleggen waarom ik niet goed door het boek heen kwam, maar het toch heb uitgelezen. Als paradox is de tag bij het boek dus iets kleiner gebleven 🙂

Omega: een ondergewaardeerd boek dat zeker de moeite waard is
Ik lees vaak maar weinig recensies of reacties over de boeken van Paige Toon. Ook bij uitgeverijen lijkt ze ondergewaardeerd, omdat er na drie vertalingen geen nieuwe boeken meer zijn verschenen. Juist haar boeken heb ik altijd met een glimlach gelezen. Ze heeft de humor van chicklits, maar de gedetailleerde schrijfstijl van literaire romans. Knuffel Mij! zou ik zeker aanraden aan liefhebbers van feelgoodboeken.

Alfa: het beste boek in je favoriete serie
Het laatste deel van The 5th Wave vond ik fantastisch! Ik ben dit jaar nog geen serie tegengekomen die ik net zo goed vond als de serie van Rick Yancey. Het komt niet vaak voor dat juist het eerste in plaats van het laatste deel het beste boek is, maar De laatste ster was dat voor mij zeker wel.

Wat is het beste boek in jouw favoriete serie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s