Book Haul: Februari 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: De book haul van februari verdient gouden sterren!

In februari ging ik opnieuw naar het Boekenfestijn! Ben ik een beetje verslaafd? Misschien wel, want ik kan gemakkelijk een uur tussen de boeken door struinen. Dit jaar was ik helaas niet super impressed met het Boekenfestijn in Nieuwegein, maar ik wist toch nog een aantal boeken te scoren.

Het Boekenfestijn is eigenlijk de plek om mijn Vampire Diaries verzameling aan te vullen. Een jaar of twee geleden toen ze in Nieuwegein alle delen hadden, kocht ik er helaas maar twee. Dit Boekenfestijn bleek er tot mijn spijt geen enkel boek van de serie te zijn.

Toch vond ik wel een andere zeer populaire serie: The Hunger Games. De boeken van de trilogie heb ik al lang geleden uitgelezen, maar nu nam ik het boek bij de film mee. Deze boeken heb ik al in een aantal Twilight-edities, en ze lopen vooral de basis van de film en het decor door. Als echte fan vind ik het super als er foto’s in filmboeken zitten, dus met dit boek zit ik helemaal goed!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Het filmboek van The Hunger Games, zouden er nog dingen in staan die ik nog niet wist?

Aangezien ik geen Vampire Diaries kon vinden, ging ik toch nog voor een boek dat ik al meerdere malen in m’n handen heb gehad: Zac & Mia. Het lijkt me een heel zielig boek à la The Fault in Our Stars, maar de paar pagina’s die ik ooit in een sneak-peak heb gelezen waren zo mooi dat ik deze keer het boek niet meer kon achterlaten. Ik ben benieuwd of ik er zonder zakdoekjes doorheen kom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Zac & Mia. Iets zegt me dat dit boek niet goed af zal lopen…

Het laatste boek is eigenlijk voor m’n moeder – die het boek inmiddels al uit heeft, kan je raden waar de leesinteresse vandaan komt? – maar ik zocht ‘m met m’n zus uit. Cesar staat beter bekend als The Dog Whisperer. Onlangs ben ik naar zijn show in AFAS Life geweest. Het is wonderlijk hoe makkelijk honden naar hem luisteren vanwege zijn kalme uitstraling, maar wie weet dat wij met dit boek ook een beetje Cesar worden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: “You’re the pact leader!” met dit boek van Cesar Millan.

Bij welk boek moest jij voor het laatst een traantje wegpinken?

3 thoughts on “Book Haul: Februari 2017

  1. Zac & Mia! Ik had ‘m natuurlijk toen al gekocht in Utrecht, maar heb ‘m nog niet gelezen… Dus ik kan je er nog niet iets over vertellen, haha ;p Ik heb trouwens ook zo’n filmboek van de THG trilogie, alleen dan van Catching Fire! Die kreeg ik toen van mijn zus voor m’n verjaardag 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s