De schitterende Carve the Mark goodiebag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In de throwback naar de lancering van Carve the Mark lazen jullie al tussen de regels door dat ik (nog steeds) erg blij ben met de goodiebag van die avond. In deze post laat ik jullie zien wat er allemaal in dit tasje zat en waar ik dus zo over the moon mee ben.

In de foto hierboven kun je al zien dat zelfs het tasje van de goodiebag geweldig was. De ‘may the odds be ever in your favor’-tas is van Best of YA en de quote komt uiteraard van The Hunger Games. Hoewel ik al redelijk wat totebags gespaard heb, had ik dit tasje nog niet. De binnenkant is blauw van kleur en het materiaal van de buitenkant is wel bijzonder voor een totebag, want het voelt net iets meer zoals bij een juten zak.

Uiteraard zat in de goodiebag het boek Carve the Mark zelf in de Nederlandstalige editie. De eerste Nederlandse druk heeft een speciaal gouden omslag aan de binnenkant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Passend bij het tasje zat nog een kleine etui. Deze quote komt de Veronica Roth fans wat bekender voor, want hier staat een quote van Divergent op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naast Divergent kon een Carve the Mark goodie natuurlijk niet ontbreken. Onderstaand ze je plaatjes in spiegelbeeld. Waarom? Het zijn tattoo’s om je eigen ‘mark’ te kunnen zetten! Het Best of YA magazine stond ditmaal helemaal in het teken van Carve the Mark en zat dus ook in de goodiebag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het event georganiseerd door Best of YA zaten nog enkele van hun goodies waar ik echt heel blij mee ben. Deze ene is een verjaardagskalender die je volgens mij maar een tijdje beperkt bij een bepaalde actie kon krijgen. De echte topper (naast het boek zelf) vind ik toch wel de mok.

Ik wilde al heel lang een van de mokken kopen, maar vond ze zelf destijds best wel duur. Ik ben daarom superblij dat er gewoon een mok in de goodiebag zat! Er waren twee varianten verspreid, deze blauwe van Divergent en eentje met ‘single, taken, mentally dating a fictional character’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Carve the Mark speelt zich af in de ruimte en dus vond ik het wel een leuke toevoeging dat ze een aantal glow in the dark sterretjes in een zakje hadden gestopt. Op de foto zie je er drie, maar later vond ik er eentje terug in de kamer en bleek dus dat er vier in het zakje zaten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Had jij vroeger ook glow in the dark sterretjes op je slaapkamerplafond hangen?

One thought on “De schitterende Carve the Mark goodiebag

  1. Wauw! Er zitten echt alleen maar leuke dingen in die goodiebag 😀 En ja, ik had vroeger ook van die sterren in mijn kamer, haha! Ik weet alleen niet of ik ze nou op het plafond of op de muur had geplakt.. maar ik had ze wel 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s