Colleen Hoovers ‘Confess’ is een serie!

Foto: Awestruck

Herinner je je nog dat Colleen Hoovers roman genaamd ‘Confess’ veranderd zou worden in een tv-serie? Het moment is daar! Katie Leclerc en Ryan Cooper nemen de rollen op zich van Auburn Reed en Owen Gentry in de serie die begin april is uitgekomen.

Wanneer Auburn een baan aanneemt bij een art studio in Los Angelos, maakt ze kennis met de intrigerende artiest Owen Gentry. Hij maakt kunst van ‘confessions’, bekentenissen die mensen anoniem door zijn deur gooien. Maar wanneer ze closer worden, zijn er zelf nog geheimen die ze achter hebben gehouden…

De serie is geproduceerd door Awestruck in zeven afleveringen van ongeveer 20 minuten. Die zeven afleveringen volgen de hele verhaallijn van het boek ‘Confess’ van Colleen Hoover. Het is een korte moderne serie rondom het liefdesverhaal.

De afleveringen zijn online te bekijken via het platform go90. Dit platform is helaas beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers in de Verenigde Staten. Wel zijn de eerste twee afleveringen al te bekijken op het YouTube-kanaal van Awestruck. Hieronder kun je al deze video’s bekijken.

Het is dus hopen dat Awestruck ook de rest van de afleveringen zal plaatsen, of dat we binnenkort op een andere manier in Nederland van de afleveringen kunnen genieten. Vooralsnog is daar nu nog niks over bekendgemaakt.

Wat vond jij van de eerste twee afleveringen van Confess?

3 thoughts on “Colleen Hoovers ‘Confess’ is een serie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s