Book Haul: maart 2017

Foto: Een perfect feestje, nietwaar?

‘I like to party and by party I mean read books’. Houden jullie ook zo van dit soort feestjes? In maart deed ik sinds een lange tijd weer eens mee aan een leesclub op Hebban.nl. Ben je benieuwd welk boek het was en welke mooie totebag ik aan mijn collectie heb toegevoegd? Lees dan snel verder!

De leesclub waarvoor ik werd uitgekozen was het meeslepend romantische boek Onverwacht van Rebecca Yarros. Uitgeverij Zomer & Keuning stelde deze boeken beschikbaar en voegde naast het boek nog een leuk extraatje toe aan het postpakketje, namelijk de bovenstaande kaart, en een kleine zwarte magnetische boekenlegger met de woorden ‘Sleep Less’. In de boekenlegger zelf zitten aan de binnenkant twee magneetjes, zodat je ‘m zo om je pagina’s vast kunt klikken zonder dat de boekenlegger verschuift.

Foto: Onverwacht is het los te lezen derde deel uit de Flight & Glory serie.

Foto: De al bekende kaart, met een kleine schattige boekenlegger!

Ook kwam er in maart een boekje binnen dat ik al totaal was vergeten en niet meer had verwacht, namelijk de Divergent epiloog genaamd We Can Be Mended. Veronica Roth schreef een kort verhaal over Four jaren na het einde van Allegiant. Het boekje is gewoon op een tijdschriftachtige manier op dun papier gedrukt, maar een echte must-have voor mij als ultieme Divergent fan.

Foto: Moest jij ook zo huilen na Allegiant? Deze epiloog maakt het einde een beetje goed!

En had ik nog iets over een totebag gezegd? Jazeker! Uitgeverij Boekscout organiseerde op 31 maart de uitreiking van hun schrijversprijs genaamd BoekGoud. Voor deze uitreiking werden prachtige tasjes gedrukt, waarvan ik er zelf ook eentje mee naar huis mocht nemen.

Foto: Oh my, ik heb zoveel totebags, maar je kunt er nooit genoeg hebben!

De BookHaul van april belooft nog veel goeds, binnenkort laat ik jullie een hele verzameling zien aan alles wat ik die maand heb ontvangen!

Heb jij veel totebags en welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s