Book Haul: april 2017

Wat een heerlijk zomers weer! Gelukkig heb ik – naast huiswerk – nog wat heerlijk leesvoer van de New Adult Brainstorm en een aantal andere boeken. Kijk je mee om te zien wat ik allemaal in april aan mijn kast mocht toevoegen en welke boeken ik al uit heb?

Bovenstaand tasje komt je waarschijnlijk al bekend voor, want deze was goed gevuld tijdens de Brainstorm bij Zomer & Keuning. Na de grote overzichtsfoto in het verslag van die dag laat ik je apart nog eens zien wat er allemaal, naast de zakdoekjes en pen, in het tasje zat.

Als eerste zaten er een aantal foldertjes en twee kaarten in. De folders bevatten de titels van Zomer & Keuning, zodat je makkelijk kunt checken welke titels je allemaal hebt. Ik mag nog even sparen 😉 De kaart van “I like to party and by party I mean read books” kreeg ik al eerder bij het boek Onverwacht vorige maand, maar aangezien er op deze kaarten niks staat, is het leuk dat ik ze ook eens zelf kan versturen. Op tafel lagen die dag nog boekenleggers die je mocht meenemen, dus ik kon de kleine magnetische boekenlegger en de papieren boekenlegger met een quote uit Confess van Colleen Hoover niet laten liggen.

Verder kregen we die dag nog de allereerste New Adult glossy. In eerste instantie dacht ik: is er iets misgegaan? Er zaten er namelijk vijf in het tasje, maar naast een exemplaar voor jezelf waren de andere glossy’s er om te verspreiden. Zoals je ziet had ik er op het moment van de foto nog vier over, dus als je er eentje wilt, let me know!

Natuurlijk zitten jullie het meest te wachten op de boeken, dus ik zal jullie niet al te lang in spanning houden. In de goodiebag zelf zat Misschien Nooit, de novelle bij Misschien Ooit van Colleen Hoover. Dit kleine boekje heb ik in twee dagen uitgelezen, dus de recensie kunnen jullie nog verwachten.

Naast dit boek mochten we zelf één boek van de tafel meenemen. De Nederlandse vertaling van Confess, genaamd Oprecht, van Colleen Hoover vloog meteen van de tafel af, zo geliefd was het boek. Ik was net niet snel genoeg, maar aangezien ik eerder Stuk van Jou heb gelezen, was ik net zo blij met het tweede deel Stil van Jou en nam ik dat boek mee naar huis.
Een boek dat een stuk minder romantisch maar daarom niet minder geweldig is, is The Jewel – Opgesloten van Amy Ewing. Dit boek kreeg ik van mijn collega Freya, die naar YALFest was geweest en op een rondvaart met alle auteurs. Ze had dit boek speciaal voor mij laten signeren, ahhh! Je kunt je wel voorstellen hoe blij ik hier nog steeds mee ben. Het boek zelf was nog beter dan het eerste gewone deel, dus ik ben erg benieuwd naar het vervolg.

Als laatste boek kreeg ik via Bol.com een boek binnen dat ook onder het imprint Young & Awesome valt, namelijk Kill the Boyband. Ik heb me laten vertellen dat dit boek zowel vreemd als hilarisch is, dus ik heb zeker nog een interessante read voor in de zon!


Welk boek heb jij voor het laatst gelezen?

2 thoughts on “Book Haul: april 2017

  1. Wat een fijne boeken heb je weer ontvangen in april! Ik ben benieuwd wat jij van Stil van jou vindt, omdat Stuk van jou nog steeds jouw nummer #1 New Adult is. (Wat ik stiekem nog steeds een beetje raar vind, omdat je Misschien Ooit nu hebt gelezen). 🙂 Sterrenhemel moet je ook op je lijstje zetten.

    Like

    • I know right! Nu nog wat tijd vrijmaken naast het lezen van de Tien journalistieke idealen. Ik ben ook heel benieuwd, al moet ik zeggen dat Stuk van jou en Misschien Ooit denk ik op een gedeelde eerste plaats staan 😉

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s