Book Haul: augustus 2017

“Is de eerste week van augustus heet, zorg dan voor een goed warm winterkleed.” Het lijkt erop dat deze weerspreuk waar wordt, want met de harde windstoten en regen lijkt het lekkere weer nu toch echt voorbij. Gelukkig is het binnen altijd lekker leesweer. In augustus was ik nog weg naar de camping en begon ik aan het eind van de maand weer met school; veel tijd voor nieuwe boeken had ik niet, dus augustus brengt een kleine gezellige haul.

Van Uitgeverij Zomer & Keuning kreeg ik eind juli/begin augustus een dikke stapel papier op de mat. Ik mocht namelijk samen met de andere dames die bij de New Adult Brainstorm waren dit jaar het eerste vertaalde boek van Mia Sheridan vooruitlezen. Deze pak papier was het manuscript van Stilte, zodat we bij verschijning van het boek allemaal ons oordeel konden geven.

Ik vind het heel tof om een boek al in handen te kunnen hebben nog voor het in de winkels ligt en het te mogen lezen voordat anderen kennismaken met deze schrijfster. Eenmaal later in de maand augustus kwam dan ook het echte boek zoals nu te koop is, zodat deze ook nog als echt boek in mijn verzameling kan shinen.

Naast de recensie-exemplaren van Stilte, kreeg ik ook van Callenbach, onderdeel van Uitgeverij Kok, een Young Adult die ik bij het verschijnen van de zomerbrochures had aangevraagd. Dit kleurrijke boek wist mij zeker te helpen ontspannen en bracht me even terug naar mijn bezoek aan Parijs.

Heb jij wel eens een boek gelezen nog voor het uitkwam?

One thought on “Book Haul: augustus 2017

  1. Hellօ there I am so happy I found your blog, І really found you bʏ mistake, while I was researching on Bing for something
    elsе, Regardless I am here now and woսld jսst like to say cheers for a fantastic post and a all
    round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have ƅookmarkеd it аnd also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Ꮲleaѕe
    do kеep up the superb јoƅ.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s